ELECCIONS MUNICIPALS

Jeannine Abella presenta la seva candidatura a Isona i Conca Dellà

L’acte va ser iniciat per Constante Aranda que ocuparà el segon lloc a la candidatura de Junts per Isona i Conca Dellà
presentacio JutsxIsona 2
photo_camera Jeannine Abella presenta la seva candidatura a Isona i Conca Dellà / JUNTS

El passat divendres 31 de març va tenir lloc la presentació a Isona la candidatura de Junts per Isona i Conca Dellà. Un acte que va comptar amb la participació de la portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament, Mònica Sales i l’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró.

L’acte va ser iniciat per Constante Aranda en què va donar la benvinguda i Jeannine Abella va agrair la feina feta dels quatre regidors de Junts per Catalunya al consistori i s’ha mostrat satisfeta que, en diferents responsabilitats, hagin volgut continuar en la formació de la nova candidatura.

L’equip de Jeannine Abella compta amb l’experiència dels regidors actuals de Junts i amb persones noves en política i amb ganes de treballar per al nou projecte en què “la clau de l’èxit és la combinació de totes dues parts” va dir Abella. Un equip format per persones de totes les edats: des de persones jubilades fins a estudiants que esperen acabar els estudis per tornar a viure al municipi i de tots els sectors: agricultura, ramaderia, món educatiu, empresarial, sector de la salut entre d’altres. És una candidatura molt vinculada al teixit associatiu del municipi: membres de diferents comissions de festes dels pobles, de l’associació de famílies de l’escola, de l’associació de la gent gran, de col·laboradors amb les festes tradicionals dels pobles...

presentacio JutsxIsona
Jeannine Abella presenta la seva candidatura a Isona i Conca Dellà / JUNTS

La candidatura estarà formada per: Ramon Lupiañez, Robert Puy, Ramon Mir, Albert Fontanet, Núria Barceló, Jordi Solè, Àngel Peretó, Ariadna Roca, Josep Maria Val, Constante Aranda i Jeannine Abella.

Abella va presentar l’actual cap de llista de Junts, Constante Aranda que ara ocuparà el número dos de Junts per Isona i Conca Dellà. Jeannine Abella: “El Tino” fa molts anys que fa pa i política i es company de batalles amb un projecte compartit i la clau de l’èxit és que treballem plegats. Tino, gràcies per acceptar. Aquest tàndem juntament amb aquest equip és la clau per tirar endavant el millor projecte per Isona i Conca Dellà.”

La candidatura va afirmar que “volem un ajuntament obert, que posi les persones al centre de tot. Fer política des de la distància no te cap sentit i menys si parlem de política municipal. Isona i Conca Dellà l’hem de fer entre tothom. Ens ho hem de creure, hem de tenir aquell sentiment d’orgull de poble, de ganes de fer activitats per ser un lloc atractiu, tenir oferta de serveis i de lleure i sobretot, de participar de les activitats que organitzen les associacions del municipi. Des de Junts per Isona i Conca Dellà tenim molt clar que cada entitat i associació del municipi són un petit tresor que cal cuidar, ajudar i sobretot que no se’n perdi cap.”

Tot i que no han fet públic el programa electoral. La candidatura s’ha mostrat contrària als macroprojectes solars del municipi “no es posarà a disposició cap terreny públic de l’ajuntament que sigui conreable per posar-hi un macroparc solar.”

L’acte, també va comptar amb la presència de Josep Maria Puigarnau, President Comarcal de Junts al Pallars Jussà, va declarar als mitjans que "Estem fent bona feina a nivell comarcal. Estem treballant per presentar candidatura a 13 dels 14 municipis de la comarca. Salàs de Pallars, com ja va passar a les eleccions del 2019, no tindrà candidatura de Junts per Catalunya."