CRISI CORONAVIRUS

Ja són trenta-quatre les persones mortes per coronavirus a la residència Fiella de Tremp

Aquest cap de setmana han mort tres usuaris més de la residència trempolina
Pla general de la residència de Tremp amb una ambulància al davant el 3 de novembre del 2020. (horitzontal)
photo_camera Residència de Tremp amb una ambulància al davant /Marta Lluvich

El brot de covid-19 de la residència de gent gran Fiella-Sant Hospital de Tremp ja ha causat 34 morts, un de cada qautre usuaris, segons ha informat l’Ajuntament de Tremp. Tres d’aquestes defuncions s’han produït aquest cap de setmana

El brot de covid-19 de la residència Fiella-Sant Hospital de Tremp es manté amb un total de 143 casos positius. En total, al centre hi ha 100 usuaris positius, i 43 professionals. D’aquests 100 residents positius, 88 es troben a la residència Fiella de Tremp, i nou estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars. També hi ha dos positius més al Centre Geriàtric de la Pobla de Segur i un altre a la Residència Fundació Privada Agropecuària de Guissona.

El Departament de Salut va intervenir a finals de novemvre la residència de gent gran Fiella-Sant Hospital de Tremp. A partir d'aquell moment, i de manera provisional, la direcció i gestió del centre la va assumir Gestió de Servis Sanitaris (GSS) en comptes de la gestora actual, la Fundació "Sant Hospital de Tremp – Fundació Fiella". En els pròximes dies arribaran unes onze persones per treballar a la residència i ja tenen assegurat l’habitatge on residir.