CINEMA

El Geoparc Orígens formalitza la seva col•laboració amb el Festival de cinema rural Mostremp

Enguany Mostremp celebra el seu desè aniversari
Signatura conveni Mostremp_Geoparc
photo_camera Lluís Roy, de Mostremp, i M. Pilar Cases, de Geoparc Orígens, signant el conveni/ tremp.cat

El Geoparc mundial de la UNESCO Orígens ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Mostremp, amics del cinema de Tremp, amb l’objectiu de formalitzar la col·laboració que ja porta fent amb el Festival de cinema des de l’any 2018.

En concret el Geoparc col·laborarà directament amb la Secció Pallars & Ribagorça, una secció competitiva de curtmetratges de temàtica lliure que han d’estar rodats a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà o la Ribagorça (tant catalana com aragonesa). A partir de l’edició del 2021, després de la signatura del conveni, aquesta secció amplia l’àmbit geogràfic als municipis del Geoparc que queden fora dels Pallars: Camarasa, Àger, Vilanova de Meià i Coll de Nargó.

A més, a la Finestra d’Actualitat es projectarà material audiovisual del Geoparc relacionats amb temes diversos com el patrimoni natural i cultural, la gestió de recursos naturals i problemes socials actuals.

Així mateix ambdues entitats es promocionaran de forma conjunta, beneficiant-se mútuament d’aquesta col·laboració.

La signatura del conveni coincideix amb el desè aniversari del Festival de cinema Mostremp que enguany tindrà lloc entre el 18 i el 22 d’agost.