El Fem Colla es consolida com a reclam de la Festa Major de la Pobla

Han estat dies intensos pels poblatans i poblatanes i és que més de 280 persones repartides en 15 colles han participat en la segona edició del Fem Colla, el concurs de la festa major en què les colles guanyen punts per participar a les activitats de la festa. Aquesta ha estat la tercera edició del concurs i ha comptat amb participants des dels 16 anys fins als 60, cosa que posa de manifest que el Fem Colla s’ha convertit amb el reclam de la Festa Major. 
_Y8A26292629
photo_camera Colla Guatlles, guanyadora del Fem Colla, de la Festa Major de la Pobla de Segur d'enguany.

Aquesta ha estat la tercera edició del concurs i ha comptat amb participants des dels 16 anys fins als 60, cosa que posa de manifest que el Fem Colla s’ha convertit amb el reclam de la Festa Major. 

La colla guanyadora d’aquesta edició és Guatlles que, amb 214,8 punts, va aconseguir el primer premi, gentilesa de Roia, Plusfrésc, Cansaladeria Bellera i distribucions Portet. En segona posició, amb 199,4 punts, la Colla Cangrejos va guanyar un premi gentilesa de Carns Bastús, Cal Tomàs i distribucions Portet. Finalment, amb 177,75 punts, Gormans va endur-se el 3r premi, gentilesa de Xarcuteria Prió, Guàrdia carn embotit i formatge i cerveseria C13. 

Entre les novetats d’aquest any, hi havia els vídeos de presentació, que podeu tornar a veure clicant aquest enllaç, i el Gran Prix poblatà, una iniciativa de les colles que van preparar jocs per la gent de poble que no participava al concurs. El Gran Prix va ser una bona oportunitat perquè les colles interactuessin amb el poble i organitzadors i participants la valoren molt positivament. La participació en tots els actes de la festa major ha estat un èxit i les colles destaquen que participar del concurs fa que visquin la festa major d’una manera més intensa i que, a més, gràcies al concurs tenen l’oportunitat de conèixer persones amb qui no s’havien relacionat mai.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a totes les colles participants per confiar en el Fem Colla i esperem que l’any que ve encara s’hi engresqui més gent!

comentaris