AGROALIMENTACIÓ

Una empresa agroalimentària del Pallars, doblement premiada als Laus 2018

El catàleg de Cal Tomàs de la Pobla de Segur ha guanyat el premi de plata en la categoria de direcció d'art i un altre de bronze en la de material promocional

Cal Tomàs de la Pobla de Segur
photo_camera Imatge dels responsables de Cal Tomàs de la Pobla de Segur/Cal Tomàs

La 48a edició dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual va premiar el catàleg de productes de Cal Tomàs, de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) amb un Laus de plata en la categoria de direcció d'art i un Laus de bronze en la de material promocional. Aquests premis els atorga l'ADG- FAD, l'Associació de Dissenyadors d'Art i Dissenyadors gràfics del Foment de les Arts Decoratives, des del 1964. Són els més prestigiosos del sector a tot l'estat espanyol, amb repercussió internacional, i premien l'excel·lència en el disseny gràfic i audiovisual. Cal Tomàs és una empresa familiar del Pallars dedicada a l'elaboració d'embotits i a la ramaderia. Per aquesta empresa els premis suposen un ''reconeixement a l'aposta d'una petita empresa per fer les coses de manera diferent, arriscant en conceptes innovadors dins de la tradició del sector per aconseguir l'excel·lència'' no només en els seus productes sinó que també en la manera de comunicar i presentar el que fan.

Les obres guardonades amb Laus de Plata i d'Or quedaran en un arxiu permanent en el Museu del Disseny de Barcelona. El jurat són un grup de professionals de prestigi d'àmbit nacional i internacional. Els Laus van ser el primer guardó espanyol a la qualitat i a la creativitat gràfica i avui s'han convertit en el baròmetre del disseny i la direcció d'art a Espanya.

Entre els premiats d'aquesta edició també hi havia el Festival Sonar, el Festival Temporada Alta i el Banc Sabadell. Els guardons es van entregar el passat divendres dia 8.

  •