01.12.2022 |
Viure als Pirineus

Els KIDS FROM THE 90s actuen aquest dissabte a la sala CTretze de la Pobla de Segur

La sala CTretze de la Pobla de Segur acull, aquest dissabte 17 de març a les 8 del vespre, un concert del grup KIDS FROM THE 90s, una banda jove que sona amb força en el panorama musical del país. El concert forma part del cicle d'hivern que organitzen des de la cervesera pirinenca CTretze.

thumbnail-1
El cartell del concert de Kids From The 90s​​ a la Pobla
Els KIDS FROM THE 90s actuen aquest dissabte a la sala CTretze de la Pobla de Segur

El projecte de Kids From The 90s​​ comença amb la inquietud de ​Marina Pallàs (veu) ​i ​Enric Ayguadé (veu i guitarra)​ de donar vida a cançons que anaven acumulant a un calaix. La seva fascinació per una època que no van tenir temps de viure els porta a buscar per la capital la resta de membres per poder donar cos a unes cançons que ja havien estat composades, des del principi, per tocar-se en format banda. Les ganes constants d'explorar i conjugar els sons d'aquelles dècades daurades amb els actuals els porten fins a escenaris com el del ​Primavera als Barris -Primavera Sound (2016)-​,​ Festival Brot (2016)​,​ Barcelona Music Lobbiers (2016)​,​ Mercat de Música Viva de Vic als Carrers (2016)​ i ​Festival DescoNNecta (2017)​.

La formació, amb base a ​Barcelona​ però amb arrels també a Lleida i el Maresme, es completa quan s’incorporen Víctor González (bateria)​ i ​Miquel Coll (baix), exmembre de The Free Fall Band​ (editats per El Segell del Primavera i apadrinats per Miqui Puig). És des d'aquest moment que la banda, entre escenaris i sessions d'assaig, configuren un so propi que completa les composicions originals de guitarres ​indies​ suaus amb sons ara més dobles. La suavitat en el joc de veus i guitarres amb reminiscències del ​britpop ​combinades amb tints més ​grunge​ propis del college rock​ caracteritzen unes cançons directes però imprevisibles. Sons nets i bruts es combinen sense prejudicis i donen veu a una banda que atribueix a cada so i actitud el seu espai indicat, cosa que fa que el públic s'hi refereixi com un grup elegant però alhora irreverent.

Els KIDS FROM THE 90s actuen aquest dissabte a la sala CTretze de la Pobla de Segur
Comentarios