EDUCACIÓ

Els alumnes de primària del Pallars Jussà prenen consciència sobre la seguretat viària

Aquesta activitat es porta a terme des de 2006, i només es va veure interrompuda el 2020 pel tancament dels centres educatius a causa de la pandèmia
parc infantil 2021
photo_camera Activitats d’educació viària a Tremp / CCPJ

Els alumnes de les escoles de primària de Tremp, Valldeflors i M. Immaculada, han participat aquests dies en el parc infantil de trànsit amb l’objectiu de promoure entre els joves la seguretat viària i la conscienciació sobre una conducció responsable.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà juntament amb el Servei Català de Trànsit, col·laboren en el desenvolupament d’activitats d’educació viària pràctica a través de l’organització dels parcs infantils de trànsit a les escoles de primària de la comarca.

Aquesta activitat es porta a terme des de 2006, i només es va veure interrompuda el 2020 pel tancament dels centres educatius a causa de la pandèmia. També la pandèmia ha marcat l’organització del parc d’enguany que, enlloc de compartir un únic espai per cada municipi, aquest cop cada centre ha muntat el parc en el seu propi pati. 

Han participat en l’esdeveniment un total de 145 alumnes del col·legi M. Immaculada i 325 del Valldeflors que han portat a terme maniobres senzilles amb bicicleta, i simultàniament, unes pràctiques de circulació en un espai en el qual conviuen vianants i bicicletes. Aquestes activitats estan dissenyades amb més o menys complexitat adaptades a l’edat dels participants.

Més a Pallars Jussà