ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Najat Drouech: "Les polítiques d’habitatge son l’eina per frenar el despoblament de les zones rurals"

La diputada d’Esquerra Republicana Najat Drouech visita avui el Pallars Jussà per donar suport a les candidatures de La Pobla de Segur i Tremp
Najat Droeuch durant la seva visita a La Pobla de Segur
photo_camera Najat Droeuch durant la seva visita a la Pobla de Segur / ERC

La secretaria de drets socials, habitatge i ciutadania d’Esquerra Republicana de Catalunya, Najat Drouech durant la seva visita al Pallars Jussà s’ha reunit amb el candidat i alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró i amb bona part de la seva candidatura. Han passejat pel mercat de la Pobla i han intercanviat opinions amb tots els veïns i veïnes del municipi. Najat ha explicat que, “per Esquerra Republicana de Catalunya les polítiques d’habitatge són un eix cabdal, hem de facilitar que tothom pugui tenir accés a un habitatge digne. A més, estem treballant per evitar el despoblament de les zones rurals”.

Najat Droeuch durant la seva visita al Pallars Jussà amb part de la candidatura d'ERC Tremp
Najat Droeuch durant la seva visita al Pallars Jussà amb part de la candidatura d'ERC Tremp / ERC

Marc Baró, candidat a l’alcaldia de la Pobla de Segur, ha manifestat respecte a la llista d’Esquerra Republicana  “Som un col·lectiu divers i cohesionat, que vol representar la Pobla tal com és, amb una manera diferent de fer política basada en el republicanisme i el bé comú”.

Per la tarda, Drouech s’ha reunit amb la l’actual alcaldessa i cap de llista per Tremp, M. Pilar Cases i amb part del seu equip per tractar les polítiques de cohesió social del municipi. “Hem d’apostar per polítiques d’igualtat que garanteixin que totes les persones puguin viure dignament amb les mateixos drets i oportunitats, vinguin d’on vinguin, amb independència d’edat, orientació sexual o identitat de gènere” ha afirmat la diputada. També ha tingut l’oportunitat de visitar les recentment rehabilitades Adoberies de Tremp i de reunir-se amb la candidatura d’ERC Tremp i amb persones de diferents comunitats per conversar i debatre temàtiques socials quotidianes que afecten a tothom. Entre els temes tractats s’ha parlat de crear cementiris per altres sensibilitats religioses i d’integrar les festes d’altres cultures a la vida local del municipi.