28.01.2022 |
Viure als Pirineus

La Dinogresca celebra el seu 10è aniversari

El dissabte 27 d’agost a Isona, Pallars Jussà, es va celebrar la desena edició de la Dinogresca. Aquesta festa, que va néixer l’any 2006, vol relacionar l’important patrimoni paleontològic de restes de dinosaures que es conserva a la Conca Dellà, amb el bestiari popular català, consistent en dracs i víbries.

IMG_7308 red
10è aniversari Dinogresca
La Dinogresca celebra el seu 10è aniversari

Enguany, a Isona han estat presents el Drac Antonot de Sabadell amb els seus fills Foc i Forca, i el Boc de Can Vernet de Sant Cugat del Vallès, que han acompanyat amb música, foc, fum i color al Cornelius i la Cornèlia, que són els dracs propis del poble d’Isona. Amb una assistència de públic molt elevada i amb la implicació dels habitants del municipi, la Dinogresca es va consolidant com un dels events festius estiuencs més importants de la comarca del Pallars Jussà. Desprès de la Dinogresca es va celebrar un impressionant correfocs.

Per celebrar els deu anys de la Dinogresca, el Museu de la Conca Dellà va organitzar un taller de decoració de samarretes. Tots els nens i nenes van lluir les samarretes durant la festa.

La Dinogresca celebra el seu 10è aniversari
Comentarios