Descobrint altres cultures a través del joc

Els nens/es van gaudir de jocs que promouen la cultura, la integració i la diversitat envers altres cultures.

IMG-20180725-WA0020
photo_camera 11a Trobada de Casals d’Estiu i Jocs del Món, celebrada a la Pobla de Segur

Més de 200 nens/es de 8 casals diferents del Pallars Jussà, van participar ahir en la onzena trobada de casals d’estiu i jocs del món celebrada a la Pobla de Segur, organitzada pel Servei d’Immigració i l’Oficina Jove, ambdós serveis prestats des del Consell Comarcal, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur i amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

La jornada s’iniciava quan el tren de la Pobla, recollia els nens/es de diversos casals per a portar-los al seu destí, amb el qual van poder conèixer part del nostre territori d’una manera diferent. Un cop al lloc d’arribada, diversos jocs, animació i finalment una batalla d’escuma els van fer protagonistes d’un dia molt especial. 

El Vicepresident segon del Consell,  Martí Cardona, es va desplaçar fins a la Pobla on va aprofitar per a saludar els nens/es als quals ha desitjat molta sort de cara a la gimcana.  

Aquesta activitat culmina una setmana en què els nens i les nenes han treballat la descoberta dels diferents continents en els seus respectius casals i que els ha permès organitzar un joc a cadascun que ahir van presentar als seus companys.

Un altre  objectiu  fonamental és agermanar els casals d’estiu que es desenvolupen a Tremp, la Pobla de Segur, Talarn, Salàs de Pallars, la Vall Fosca,  la ludoteca de Tremp i el SIS.

comentaris