SUCCESSOS

Denuncien al capellà de la Pobla de Segur per quedar-se diners del compte d'un usuari de la residència d'avis

Els Mossos han obert una investigació per apropiació indeguda
residència la Pobla de Segur 2
photo_camera Residència Nostra Senyora de Ribera de la Pobla de Segur / lapobladesegur.cat

Els Mossos d'Esquadra investiguen al capellà de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) per una suposada apropiació indeguda de diners d'un usuari de la residència Nostra Senyora de Ribera.

Segons ha pogut saber l'ACN, el mossèn hauria retirat quantitats importants de diners de la llibreta del compte corrent del resident fins a deixar-la pràcticament buida. En detectar la manca de diners, des del centre residencial es van activar els mecanismes necessaris per esbrinar que havia passat i preventivament s'hauria restringit l'accés del capellà a la instal·lació. Posteriorment es va presentar la denúncia a la policia on s'indica que després de la retirada reiterada de diners del compte, aquest pràcticament hauria quedat en números vermells.

Comunicat del Bisbat d'Urgell

Havent conegut la denúncia als Mossos d’Esquadra d’una suposada apropiació indeguda per part d’un prevere d’Urgell, aquest el Bisbat d'Urgell ha emès un comunicat on manifesta "que s’ha obert una investigació interna sobre els fets denunciats, i que el Bisbat col·laborarà amb la justícia en tot el que sigui convenient, per tal d’aclarir aquests fets. Alhora demana que sigui respectat el dret que tota persona té a la bona fama i a la presumpció d’innocència."