16.08.2022 |
Viure als Pirineus

ACADÈMIA MILITAR

Crespín diu que "la preocupació" d'alcaldes del Pallars ha portat a la marxa a Toledo de 900 aspirants a militar

El delegat del govern de l'Estat a Lleida puntualitza que es tracta d'una decisió "no desitjada" pel govern espanyol
El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn (Pallars Jussà) el 3 d'agost del 2020. (horitzontal)
El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat l'AGBS de Talarn/subdelegació del govern espanyol a Lleida
Crespín diu que "la preocupació" d'alcaldes del Pallars ha portat a la marxa a Toledo de 900 aspirants a militar

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha visitat l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn (Pallars Jussà) on, a partir d'aquest dimarts se celebraran les proves selectives d'accés al cos general de l'escala de suboficials. En aquestes proves participaran 350 dels 1.200 aspirants previstos inicialment ja que el Ministeri de Defensa va decidir buscar una altra seu per a la resta d'aspirants en resposta, segons ha explicat el subdelegat, "a la preocupació manifestada per diversos representants institucionals de la Conca de Tremp i atenent a les darreres dades epidemiològiques". Crespín ha assenyalat que es tracta "d'una decisió no desitjada que ha estat reclamada per diversos ajuntaments".

José Crespín ha expressat tot el seu suport al sector de l'hostaleria i la restauració de la zona, que ja fa mesos que acumula inactivitat degut a la pandèmia.

El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida ha recordat que "la comarca del Pallars Jussà i l'Acadèmia han tingut forts lligams des de fa molts anys i és per això que 'l'Acadèmia no s'entén sense el Pallars i el Pallars no s'explica sense l'Acadèmia".

En la seva visita al Pallars Jussà, el subdelegat del govern espanyol a Lleida també s'ha reunit amb l'alcalde de Talarn, Àlex Garcia, que li ha traslladat el "neguit i preocupació" de diferents sectors. José Crespín ha transmès a l'alcalde "la voluntat de seguir treballant plegats per continuar aportant vida als municipis del Pallars".

Crespín diu que "la preocupació" d'alcaldes del Pallars ha portat a la marxa a Toledo de 900 aspirants a militar
Comentarios