EDUCACIÓ

El conseller d'Educació visita les escoles pallareses

Josep Bargalló visitarà aquest dijous i divendres diversos centres educatius a les poblacions d’Isona, Tremp, La Pobla de Segur, Sort, Llavorsí i Esterri d’Àneu  

Pla general del conseller d'Educació, Josep Bargalló, dins una aula amb alumnes de 1r i 2n de Primària, durant una visita a l'escola rural de Cabra del Camp. Imatge del 12 de febrer del 2019. (Horitzontal)
photo_camera El conseller Josep Bargalló visitant a una escola rural/Núria Torres

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, durà a terme aquest dijous dia 14 i divendres dia 15 una visita territorial al Pallars Jussà i al Pallars Sobirà, on coneixerà diversos centres educatius de les poblacions d’Isona, Tremp, la Pobla de Segur, Sort, Llavorsí i Esterri d’Àneu. Acompanyaran el conseller durant els dos dies de visita la delegada del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, i el director dels Serveis Territorials, Carles Vega.

Josep Bargalló començarà la visita territorial  a les  9,30h a l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà, on el rebrà el seu alcalde, Constantí Aranda, i signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament. A les 10h es traslladarà a lEscola AESO, que forma part de la Zona Escolar Rural (ZER) Pallars Jussà, on farà una visita per les instal·lacions del centre i mantindrà una trobada amb l’equip directiu de la ZER.

Després el titular d’Ensenyament anirà a Tremp. Acompanyat del seu alcalde, Joan Ubach, a les 11h arribarà a l’Escola Valldeflors, on mantindrà una trobada amb l’equip directiu i després farà un recorregut per diferents aules i espais del centre.  A les 12h serà a l’Institut, on també visitarà diferents aules del centre i tindrà una trobada amb el seu equip directiu. Finalment, a les 13h es traslladarà a l’Ajuntament, on durà a terme una reunió amb el seu alcalde i altres membres del consistori, i també en signarà el llibre d’honor.

A les 15,30h Bargalló arribarà a la Pobla de Segur i visitarà en primer lloc les instal·lacions de l’Escola Els Raiers, acompanyat de l’alcalde de la població, Lluís Bellera, on també es trobarà amb el seu equip directiu. A partir de les 16,30h el titular d’Educació arribarà a l’Institut on saludarà als alumnes d’ensenyaments esportius que cursen estudis d’alta muntanya i es reunirà amb l’equip directiu. A les 17,45h anirà a l’Ajuntament, on signarà el llibre d’honor del consistori.

Divendres dia 15

El conseller Josep Bargalló, conjuntament amb l’alcalde de Sort, Raimon Montarde, començarà la jornada a les 8,45h a l’Institut Hug Roger III del municipi, on es reunirà amb el seu equip directiu i seguidament coneixerà diferents aules de l’Institut. A les 9,45h, també a Sort, es traslladarà a l’Escola Àngel Serafí i Casanovas, on farà una vista i recorregut pel centre i després mantindrà una trobada amb el seu equip directiu.

La visita territorial continuarà a les 11h a Llavorsí, on el conseller serà en primer lloc a l’Escola Llavorsí, que forma part de la ZER Alt Pallars Sobirà, on visitarà diferents aules i es reunirà amb l’equip directiu de la ZER, amb la presència de l’alcalde de la població, Josep Vidal. A les 11,45h l’alcalde l’acompanyarà a l’Ajuntament, on signarà el seu llibre d’honor i visitarà la llar d’infants, que es troba situada a la segona planta del consistori.

La darrera població pirinenca que visitarà Josep Bargalló serà Esterri d’Àneu. A les 12,30h arribarà a l’Escola La Closa, on farà un recorregut pel centre amb l’alcalde del municipi, Joan Blanco, i es trobarà amb el seu equip directiu de l’Escola. A les 13,15h serà a l’Institut Morelló, on primer es reunirà amb el seu equip directiu i després coneixerà diferents espais de l’Institut. El conseller d’Educació clourà la visita territorial a les 16h a l’Ajuntament, acompanyat del seu alcalde, on saludarà diferents membres del consistori i signarà el llibre d’honor de l’Ajuntament.