EMPRENEDORIA

El Consell Comarcal del Pallars Jussà convoca la 18a edició del Premi Jove Emprenedor

Les persones que vulguin optar al premi tenen fins el 18 de desembre per presentar la seva candidatura.
lliurament premi 2019
photo_camera El guardó de l’edició anterior va recaure en l’empresa Ekonergi Seller Sl /CCPJ

Aquest certamen, dotat amb 1.500 €, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades a la comarca del Pallars Jussà, impulsades per joves de fins a 40 anys.

Després que el lliurament de l’edició 2019 s’hagués de fer de forma virtual a causa de les circumstàncies provocades per la Covid19, aquest premi pren un nou sentit de cara a promoure l’impuls econòmic de la comarca i el rejoveniment del teixit empresarial, dos elements imprescindibles per mirar de sortir d’aquesta crisi de la millor manera possible, segons ha indicat el President de l’ens comarcal, Josep M. Mullol.

Les persones que vulguin optar al premi tenen fins el 18 de desembre per presentar la seva candidatura. Després, un jurat format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca així com del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal i tècnics de la Direcció General de Joventut, atorgaran el premi al projecte més innovador, amb més potencial de creixement i que promogui la creació de riquesa i de llocs de treball.

Des del Consell Comarcal també es posa l’accent en què aquest certamen no només suposa un suport econòmic a l’empresa premiada, sinó que vol donar visibilitat a totes les noves iniciatives que s’impulsen a la comarca.

El guardó de l’edició anterior va recaure en l’empresa Ekonergi Seller Sl, dedicada a serveis relacionats amb l’eficiència energètica.