27.09.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME SENDERISTA

Collegats-Boumort reconegut com a destinació de senderisme per l’Agència Catalana de Turisme

L’adhesió al segell “Senderisme a Catalunya” comportarà la inclusió de la Pobla de Segur en les accions de suport a la comercialització, publicitat, acompanyament i formació de l’Agència Catalana de Turisme

Collegats Boumort
Imatge del congost de Collegats/Foto: Ajuntament la Pobla de Segur
Collegats-Boumort reconegut com a destinació de senderisme per l’Agència Catalana de Turisme

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha notificat recentment a l’Ajuntament de la Pobla de Segur la validació de l’adhesió al Programa de Treball del Segell “Senderisme a Catalunya”. Aquest segell agrupa totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el senderisme (rutes, guiatges, excursions, etc.) amb l’objectiu de posicionar Catalunya com a destinació en el mercat internacional del turisme senderista.

Les entitats i empreses adherides al segell poden participar en les accions que realitza l’ACT en l’àmbit del senderisme. Aquestes inclouen la participació en Fires especialitzades de senderisme a Alemanya, Bèlgica i els Països Baixos, l’accés a plataformes de comercialització específiques de l’ACT, la participació en accions de promoció com la recepció de viatges per a operadors internacionals i periodistes, així com la participació en accions de formació i l’accés a la informació, recursos i intel·ligència de mercat que genera l’ACT.

L’acció s’emmarca en el projecte d’ecoturisme Collegats- Boumort que l’Ajuntament ha desenvolupat des de l’any 2012 amb el suport dels ajuntaments de Baix Pallars, Conca de Dalt i Senterada, de la Reserva de Boumort i l’Estació Biològica del Pallars Jussà. Aquest any 2017 també s’han realitzat altres accions enfocades al mercat internacional, com l’actualització i traducció a 3 idiomes del Dossier d’Experiències “Què pots viure a Collegats i Boumort?” o l’elaboració d’un Manual d’Acollida Turística de Collegats i Boumort.

Collegats-Boumort reconegut com a destinació de senderisme per l’Agència Catalana de Turisme
Comentarios