EMPRENEDORIA

Carla Roset, de l’empresa “The Handcrafted Factory”, s'enduu el Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà

Carla Roset produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d’ingredients d’origen 100% botànic.
PREMI JOVE EMPRENEDOR 2
photo_camera Carla Roset, rep el premi de mans del President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol /CCPJ

Carla Roset, de la Pobla de Segur, titular de l’empresa “The Handcrafted Factory”,  ha rebut de mans del President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, els 1.500€ amb que està dotat el primer premi d’aquest certamen. Carla Roset produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d’ingredients d’origen 100% botànic. 

PREMI JOVE EMPRENEDOR
Acte del Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà celebrat aquest 18 de juny / CCPJ

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, organitzador del premi, ha duplicat la dotació econòmica del certamen que actualment reparteix 3.000€ en tres premis.

El segon premi, dotat amb 1.000€ ha estat per l’artista Andrea Vives amb “El Cau de l’Art” un espai de coworking creatiu que actua coma a punt de trobada d’artistes.

El tercer premi, dotat amb 500€ ha recaigut en Maimona Camara que lidera la marca de roba solidaria i responsable “Dinnasiré”, una firma que uneix l’estil tradicional i ètnic africà adaptant el patronatge a una línia més occidental. Així mateix els beneficis de l’empresa es dediquen parcialment a ajudar a persones vulnerables.

comentaris