CULTURA POPULAR I TRADICIONAL

Caramelles des dels balcons a Tremp

Gràcies a una iniciativa de l’Orfeó de Tremp recolzada per l’ajuntament i el jovent
Caramelles Tremp
photo_camera Alumnes de l'Escola de Música canten caramelles amb l 'Orfeó de Tremp/EMMT

La situació de confinament i l’estat d’alarma impedeix que molts pobles puguin seguir amb les seves tradicions de Setmana Santa. S’han hagut de suspendre processons, cantades de Caramelles i aplecs per la Mona.

Però l’Orfeó de Tremp ha decidit que no vol deixar la ciutat sense la tradicional cantada de Caramelles el diumenge dia 12 i per aquest motiu convoca els trempolins a les 13h a cantar al balcó.

CRIDA PER CANTAR

Han gravat un vídeo dels cantaires animant a la gent a quedar-se a casa i a la vegada a cantar la caramella Som la veu del PobleA la pàgina web de l’ajuntament es pot trobar enllaços amb la lletra i la música d’aquesta cançó, així com el vídeo animant.

Entitats juvenils com la Comissió de Festes o T25620 han volgut des de les seves xarxes socials animar el jovent a que perdi la vergonya i s’animin a cantar. Esperem que diumenge Tremp s’ompli de música i alegria per una estona!

carameles infantils balcons-6

Caramelles a la Seu d'Urgell

Malgrat el confinament a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, la Seu d'Urgell ha celebrat aquest dissabte de Setmana Santa la tradicional cantada de les caramelles infantils.

Al punt de les 12 del migdia, nens i les nenes de la capital alturgellenca han sortit engalanats a la seva finestra o al seu balcó per cantar la cançó "Les flors de la primavera".

Aquesta activitat ha estat organitzada pel l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell i el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat, i ha comptat amb la col·laboració de les AMPES.

--