27.06.2022 |
Viure als Pirineus

Bon balanç de la primera edició de la RocoFiraski a la Pobla de Segur

Aquest cap de setmana, en el marc de la Firaski de la Pobla de Segur, es va celebrar la primera edició de la RocoFiraski, una competició d'escalada al rocòdrom del pavelló municipal d'esports, inaugurat fa un any. La competició va estar organitzada per la secció de muntanya del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) i l'Ajuntament de la Pobla de Segur. Hi van participar des de nens i nenes de 6 anys fins a adults. En total hi van participar 40 nenes i nenes de 6 a 15 anys i 20 adults majors de 16 anys.

IMG-20171210-WA0013 (1)
La RocoFiraski va ser un èxit
Bon balanç de la primera edició de la RocoFiraski a la Pobla de Segur

Es tractava de fer un boulder horitzontal cronometrat i els tres temps més ràpids per categoria van fer la final amb una pujada vertical cronometrada. El preu de la inscripció era de 3 € i es donava d'obsequi a tots els participants una cinta de la secció de muntanya del CEPS.

Els guanyadors per categories:

- Prebenjamins (6-7 anys): 1r Einar Wutke, 2n Biel Ramon i 3r Oleguer Segú

- Benjamins (8-9 anys): 1a Alba Costa, 2a Ayla Salzer i 3r Martí Boada

- Alevins (10-11 anys): 1a Aina Garreta, 2a Tina Legarreta i 3a Cristina Moreno

- Joves (12 a 15 anys): 1r Pau Valladares, 2n Marc Ràdua i 3r Dan Regan

- Oberta femení: 1a Mamen Roldan, 2a Anna Farrero i 3a Núria Pinyes

- Oberta masculí: 1r Josep Serres, 2n Gerard Naudi i 3r Àxel Arilla

Robert Romero, cap de la secció de muntanya del CEPS ha afirmat que l'èxit de la competició farà que es repeteixi en l'edició de la Firaski de l'any vinent. La secció de muntanya del CEPS aposta per forma als infants i joves en una disciplina com l'escalada, ja que és un esport que es pot practicar al Pallars, amb zones d'escalada tant destacades com Collegats-Rocs de Queralt.

La competició estava organitzada pel Club d'Esquí de la Pobla de Segur i l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu del Pallars Jussà, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i les empreses Mammut i Bussetus.

El CEPS i l'Ajuntament organitzen durant el curs escolar una activitat extraescolar d'escalada al rocòdrom, en que hi participen 25 nens i nenes, i també una activitat setmanal dirigida a adults.

Bon balanç de la primera edició de la RocoFiraski a la Pobla de Segur
Comentarios