SERVEIS SOCIALS

El Bar del Casal Cívic de Tremp es converteix en un projecte d’Inserció Laboral amb esmorzars i menús

Aquesta és una iniciativa del Departament de Drets Socials i l’entitat Alba Jussà SCCL per convertir el Bar del Casal en un espai socialitzador amb menjar casolà i adaptat a les necessitats de les persones
Casal cívic Tremp
photo_camera Casal Cívic deTremp /albajussà

Des de l’abril de 2021 l’entitat Alba Jussà SCCL es fa càrrec de la gestió del Bar del Casal Cívic de Tremp i el converteix en un espai intergeneracional i de formació i inserció laboral on s’ofereixen esmorzars i menús diaris a preus populars.

Aquests primers mesos han servit per poder formar l’equip de treball i traçar les línies estratègiques del projecte.Durant l’estiu s’han organitzat petites formacions en l’àmbit de la restauració per persones de l’entitat i s’han servit més de 500 menús, alguns d’ells per emportar.

Per tant, si aquesta tardor aneu al Bar del Casal què hi trobareu?

Un espai acollidor on poder esmorzar, fer el cafè, dinar...I tot cuinat de manera casolana i amb aliments de qualitat i proximitat. Pel que fa al menú diari, s’ofereixen 2 opcions: un menú més senzill i econòmic i un altre de més elaborat. A més, també es pot gaudir d’un menú de 5 tapes per compartir.

Aquest projecte està estretament relacionat amb el de Llavors d’Oportunitats de la mateixa entitat ja que tot l’excedent de l’hort es converteix en propostes del menú. D’aquesta manera  la iniciativa manté la línia de desenvolupament sostenible i de lluita contra el malbaratament alimentari.

Aquest octubre el Bar estrena imatge amb logo, cartelleria i una  proposta renovada de menús que pretén atreure nousclients. L’horari actual és de dilluns a divendres 9:30h a 18h amb la intenció d’ampliar-lo quan es reprengui les activitats del Casal Cívic.

A més, durant els propers mesos l’entitat té previst organitzar diferents tallers i esdeveniments per contribuir en la dinamització del Casal i obrir-lo a totes les persones del municipi més enllà de la gent gran, que fins ara, han sigut els principals usuaris de l’equipament.