HISTÒRIA I PATRIMONI

Marta Sancho: "Balnearis, hospitals i santuaris a l’Alt Pirineu en època medieval"

La conferència tindrà lloc aquest dissabte, 14 de desembre, al Comú de Particular de la Pobla de Segur.
Marta Sancho Planas 2
photo_camera Primer pla de la professora Marta Sancho Planas/UB

Aquest dissabte 14 de desembre, a les set de la tarda, tindrà lloc la conferència "Balnearis, hospital i santuaris a l'Alt Pirineu en època medieval" a càrrec de Marta Sancho, professora de la Universitat de Barcelona. La conferència forma part del 2n cicle de xerrades Història i Patrimoni i tindrà lloc al Comú de Particulars de la Pobla de Segur.

CARTELL-BALNEARIS

Perfil

Marta Sancho Planas, va néixer a Barcelona el 1963. És professora agregada de la Universitat de Barcelona, consultora de la Universitat Oberta de Catalunya, Coordinadora del Grup d’Innovació Docent[contra]TAEDIUM, Secretària de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals, editora de la revista SVMMA, revista de Cultures Medievals, membre de la Comissió Territorial de Patrimoni de Lleida.

Especialitzada en el treball amb fonts arqueològiques d’època medieval. Línies de recerca principals: tecnologia de la producció a l’Edat Mitjana, hàbitat i fortificacions medievals, explotació i aprofitament de recursos naturals en època medieval, espiritualitat medieval a través de les fonts arqueològiques, territori i paisatge medieval, monacat altmedieval, transformacions socio-econòmiques en el trànsit entre l’Antiguitat Tardana i l’Alta Edat Mitjana.

Direcció d’intervencions arqueològiques als jaciments de: Sant Julià d’Altura, Annexos a la Seu de Manresa, Sant Sadurní de Gallifa, Fabregada, Castell de Mur, Els Altimiris i Sant Martí de les Tombetes.