19.05.2022 |
Viure als Pirineus

COMUNITAT DE TREBALL DELS PIRINEUS

Arrenca la reunió de la Comunitat de Treball dels Pirineus a Tremp

Hi assisteixen membres dels governs de Catalunya, Aragó, Euskadi, Navarra, Andorra, Nova Aquitània i Occitània
Reunió de la Comunitat de Treball dels Pirineus celebrada el 22 de gener del 2020 a Tremp. (horitzontal)
Reunió de la Comunitat de Treball dels Pirineus celebrada aquest dimecres a Tremp/DGAPA
Arrenca la reunió de la Comunitat de Treball dels Pirineus a Tremp

La delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, ha presidit la reunió de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) que se celebra aquest dimecres i dijous a Tremp. Es tracta de la primera des que la Generalitat de Catalunya va agafar el relleu al Govern d'Aragó en la presidència de la CTP ara fa tot just un mes. A aquesta reunió hi assisteixen membres dels governs de Catalunya, Aragó, Euskadi, Navarra, Andorra, Nova Aquitània i Occitània. Amorós, secretària general de la Comunitat de Treball dels Pirineus, ha dit que treballarà perquè el Pirineu català sigui conegut arreu i vetllarà perquè es desenvolupin accions concretes en benefici dels veïns d'aquests territoris.

La presidència de la Comunitat de Treball dels Pirineus té com a objectiu promoure, en estreta col·laboració amb els territoris integrants de la CTP, la posada en marxa de projectes estructurals que busquin afavorir el desenvolupament econòmic i social de l'espai pirinenc i de les zones litorals que formen part d'aquest territori.

Entre els eixos en els quals ja estan treballant destaca el clima amb l'Observatori Pirinenc de Canvi Climàtic (OPCC); la promoció d'iniciatives i atractius del territori amb la Unitat de desenvolupament i dinamització de la CTP; la mobilitat, connectivitat i accessibilitat amb el Grup de Treball d'infraestructures, transport i comunicacions; i la governança, capitalització i comunicació.

Arrenca la reunió de la Comunitat de Treball dels Pirineus a Tremp
Comentarios