COMERÇ LOCAL

Aquesta tardor torna la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla”

La campanya ha estat organitzada per l’Associació Pobla Activa, de recent creació, conjuntament amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur.
Avança't al Nadal i compra a Pobla 2
photo_camera Fins al 30 de novembre, es pot comprar en un dels més de 40 comerços adherits /lapobladesegur.cat

Després de l’èxit de participació, l’any passat, de la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla”, aquest dijous ha arrencat la segona edició. Fins al 30 de novembre, compra en un dels més de 40 comerços adherits i demana que et segellin el passaport. Quan hagis reunit 12 segells diferents participaràs en el sorteig de tres paneres valorades amb més de 400€. Durant la Fira de Nadal, el 10 de desembre, es realitzarà el sorteig per conèixer els tres guanyadors o guanyadores dels premis.

A més, durant aquests 20 dies de campanya els comerços i botigues de la Pobla de Segur participants a la campanya també ofereixen promocions i descomptes. La campanya ha estat organitzada per l’associació Pobla Activa, de recent creació, conjuntament amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur. El regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Tirbió, ha explicat que l’objectiu de la campanya és “ajudar a planificar amb temps les necessitats per les festes i fer-ho aprofitant tots els descomptes que els comerciants oferiran”.

Avança't al Nadal i compra a Pobla

Els comerços participants a la segona edició de la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla” són: Arran d’Herba; Bazar Oriental; Bellera Cansaladeria; Bicis NonStop; Brifor; Cal Tomàs; Cansaladeria Prió; Carns Bastús; Centre de Dietètica i Salut El Bosc; Centre Estètic Alba; Cervesa Pirineus SL; Clínica Martí Maset; Companys; Confeccions Bertran; El Rebost; Et Pentino?; Farmàcia Gabàs; Farmàcia Solduga; Ferreteria Lloan SL; Flors Olivia; Freeride Pallars; Fuentes Casanova SL; Gayot Flowers&Bags; Impremta Torres; La Cuina de la Núria; LaMarta Estilistes; Licors Portet 1883; Llibreria Chalamanch; Llibreria El Tinter; Loteria La Ganxa; Manum Fisioteràpia; Mestre; Mobles Comenje SL; Mobles Costa; Òptica el Batlliu; Pastisseria Sant Miquel; Pere Cortina; Perruqueria Teresa; Pirineu Emoció; Postres de Músic; Restaurant La Cuineta; Ro7 Vins; Safrà del Pallars; SuPelu Natural. A més, la Pastisseria Albert contribuirà a les paneres.