ELECCIONS MUNICIPALS

Alfons Francès ocuparà el número 2 de la candidatura d’Esquerra Republicana a Tremp

El proper dimarts 28 de març en un acte amb la Consellera, Teresa Jordà, es farà la presentació oficial de tota la candidatura

Sito Francès, número dos llista Esquerra Republicana Tremp
photo_camera Sito Francès, serà el número dos llista d'Esquerra Republicana a Tremp / esquerra.cat

Esquerra Republicana Tremp presentarà Alfons Francés, “Sito”, com a número 2 de la llista electoral fent tàndem amb la cap de llista Mª Pilar Cases, que optarà a revalidar l’Alcaldia.

A través d'un comunicat, ERC ha manifestat que "Sito és un trempolí de socarrel, tècnic especialista de subestacions de distribució elèctrica als dos Pallars, Ribagorça i l’Aran, treballador d’Endesa. Una persona molt implicada en la vida associativa i escolar del municipi: des de les AMPA del  Valldeflors i l’INS als seus consells escolars i també de l’Escola de Música. D’altra banda, també ha estat membre i president de la directiva de l’Escola de Futbol".

Sito Francès, número dos llista Esquerra Republicana Tremp
Sito Francès, serà el número dos llista d'Esquerra Republicana a Tremp / esquerra.cat

Actualment, Alfons Francés participa en els grups teatrals Teatremp i  A Galet, així com en  el Club Nàutic Sant Antoni, també forma part de la junta territorial d’Òmnium Pallars, i és soci del Casal Cultural de Tremp , l’ANC i l’Ateneu del Pallars. Amb la seva implicació a la candidatura  fa un pas més per fer un municipi més atractiu, per millorar-ne el benestar i la qualitat de vida dels seus ciutadans.

“El republicanisme i l’independentisme són una constant en la meva vida, i és per això, que Esquerra Republicana ha estat sempre la meva referència” afirma en Sito, que conseqüent amb els seus ideals ha participat en totes les manifestacions des del 2010, i té un record emocionant de la seva col•laboració amb el referèndum de l’1 d’Octubre i de la custodia de les urnes a l'escola Valldeflors.

Per altra banda, Antoni Flores, actual segon tinent d’alcalde, aportarà la seva experiència des d’un altre lloc de la llista per fer-ho compatible amb la tasca de diputat al Parlament de Catalunya que requereix d’un volum de temps difícil de compatibilitzar amb els llocs de màxima responsabilitat en el consistori.

La renovada candidatura, que encapçalarà l’actual alcaldessa, Maria Pilar Cases es donarà a conèixer  el proper dimarts 28 de març en un acte de presentació a la Lira i que comptarà amb la presència de la Consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà.

comentaris