L'Escola Agrària del Pallars organitza tallers per apropar el món dels aliments als instituts i ateneus cooperatius

Des de l’Escola Agrària del Pallars han organitzat 2 tallers pràctics per apropar el sector agroalimentari a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius i també, als ateneus cooperatius catalans.

IMG_01 EA Pallars (1)
photo_camera IMG_01 EA Pallars (1)
Ateneus-web-768x768
Ateneus-web-768x768
Instituts-web-768x768
Instituts-web-768x768

 

Què us proposem? 

La possibilitat d’assistir a diversos tallers pràctics on aprendreu més detalls dels additius alimentaris i el procés d’elaboració d’un producte lacti.

Quin cost tenen els tallers per a vosaltres?

Cap, els tallers són totalment gratuïts.

Quant duren els tallers? 

3 hores (1 hora teòrica i 2 hores pràctiques). Es prioritzarà fer l’activitat en horari de matins. L’hora d’inici es pot adequar a les necessitats dels participants. A més a més, si veniu a fer els tallers al nostre centre, podem completar el vostre dia i organitzar-vos una visita a un altre projecte de la zona: visita a una empresa agrària o ramadera, a un projecte de transformació agroalimentària o una visita cultural.

IMG_02 EA Pallars (1)
Imatge d'un dels tallers.

Com us podeu inscriure? 

Els tallers es poden realitzar fins al mes de juny. Per motius d’organització interna, l’Escola Agrària del Pallars necessita que es facin les inscripcions amb un mínim de dues setmanes d’antelació.

IMG_03 EA Pallars (1)
Alumnes de l'Escola Agrària del Pallars.

Per a més informació: https://agora.xtec.cat/ecapallars/portada/organitzem-tallers-practics-per-apropar-el-mon-dels-aliments-als-instituts-i-ateneus-cooperatius/

Reserves: [email protected] 973 65 01 79