Xavier Royo: “El lloguer de trasters és un servei ideal per als esportistes que volen guardar les seves bicis o esquís”

El passat mes d’abril iniciava la seva activitat a la Seu d’Urgell l’empresa GuardaTot amb una proposta innovadora, i fins llavors desconeguda, a les comarques pirinenques: un servei privat de lloguer de trasters per a empreses i particulars. L’impulsor d’aquesta iniciativa, Xavier Royo, té només 34 anys i ens explica quina és la finalitat i l’objectiu de GuardaTot.

xavier-royo
photo_camera Xavier Royo és un jove empresari pirinenc.
Amb 34 anys com et vas atrevir a obrir un negoci com aquest a la Seu d’Urgell? De fet vaig obrir el primer centre GuardaTot a la Massana, a Andora, fa 4 anys i des de llavors l’empresa ha anat creixent i hem anat portant aquest servei a diferents ciutats de Catalunya i Andorra.
 
Quants trasters teniu en funcionament avui en dia? Actualment tenim 660 trasters en servei, 80 dels quals estan en el centre que fa unes mesos vam obrir a la Seu d’Urgell. La bona rebuda d’aquesta oferta de trasters que oferim ens permet seguir creixent i ja tenim projectades noves inversions.
 
En què consisteix GuardaTot? És un servei privat de lloguer de trasters per a empreses i particulars. Els tracters van des d’1 fins a 6 m2, s’hi pots accedir les 24 hores del dia, tot funciona automàticament i tenen una gran seguretat.
 
Per què vas decidir portar aquest servei a la Seu d’Urgell? Tenim una forta implantació a Andorra i els nostres clients ens van animar a obrir a la Seu d’Urgell ja que és un lloc de pas de moltíssima gent i, a més, també és una ciutat en la qual l’esport és molt important i el lloguer de trasters és un servei ideal per als esportistes que volen guardar les bicicletes, els esquís i tots els estris per fer esport que no ens caben a casa.
 
Cada cop hi ha més problemes als blocs de pisos amb les bicicletes? Sí. Pujar-les als pisos és feixuc i comporta, de vegades, que s’embruten les escales o els ascensors. Ja hi ha moltes comunitats de veïns que demanen que les bicicltes es guardin en trasters o pàrquings.
 
A qui més va dirigit GuardaTot? En general volem fer la vida més fàcil per a tothom i els nostres clients són tant els particulars que, per exemple, fan un trasllat de vivenda i no saben on posar les coses durant un temps, com també les empreses (un pintor, un paleta, un fuster, etc) que en un moment determinat necessiten més espai i no el tenen.
 
Com es fa el lloguer d’un traster? Es pot fer de forma molt senzilla a través de la nostra web, www.guardatot.com, o bé contactant amb nosaltres per telèfon al 973049961. No hi ha camp compromís de temps, ni cap lligam, ni has de donar cap preavís, pots canviar de traster quan vulguis (més gran o més petit) i pagues pel que fas servir. Mirem de fer les coses fàcils al client i ja portem una certa experiència acumulada.
 
Quins preus té aquest lloguer? Depèn del tamany del traster i dels dies que s’ocupa però a partir de 30 euros (IVA inclòs) ja podem tenir un traster durant tot un mes. A més, fem promocions especials i durant 14 dies es pot provar de forma totalment gratuïta. Quan la gent ho prova veu la funcionalitat que té i sempre continua.

Més a Immobiliària