Esport i turisme

Tavascan comença la venda de forfets de temporada amb importants descomptes

Els usuaris que adquireixin el forfets d’alpí i/o de nòrdic abans del 30 de novembre gaudiran d’importants avantatges, com ara un descompte del 50% en l'adquisició del forfet de dia a Port- Ainé i Espot.

tavascan14
photo_camera Fotografia d'Anaïs Sol

L'estació d'alta muntanya de Tavascan estrena oficialment un nou curs amb la posada en marxa de la venda dels forfets de temporada tant d'esquí alpí com de nòrdic.

Un any més, Tavascan impulsa una política important d'ofertes i descomptes. En aquest inici de venda, per exemple, els usuaris més previsors gaudiran de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfets estiguin a l'abast de totes les butxaques. A més, aquest any s'ha treballat intensament en afavorir una política d'avantatges important per a aquells que adquireixin el forfet de temporada de l'Estació.

El forfet de temporada d'esquí alpí gaudeix, fins al 30 de novembre, d'un descompte del 20%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 144 euros en la modalitat adulta i de 88 a l'infantil (fins a 12 anys). A més, i d'acord amb aquesta iniciativa d'avantatges, les persones que adquireixin ara el forfet de temporada també gaudiran d'un dia gratuït de raquetes, 50% de rebaixa en el lloguer del material, etc.

Una nova bonificació important que s’afegeix al forfet de temporada és que els seus usuaris gaudiran d’un 50% de descompte en el forfet de dia tant de Port Ainé com d’Espot.

En la modalitat de forfet de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes s’aplicaran fins el 20 de novembre. En aquest cas, els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfet a 96 euros pels adults i 48 l’infantil (fins a 12 anys).  Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a “Tot nòrdic” la qual cosa fa que els usuaris del forfait puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera.

Aquest forfait també gaudeix d’altres bonificacions i, a més, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfait còmodament a casa seva.

Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del web oficial de Tavascan (http://www.tavascan.net).

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els circuits inclusius.