06.12.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d’Urgell es prepara per a la final de la Copa del Món FIC

Se celebrarà al Parc Olímpic del Segre els dies 8, 9 i 10 de setembre.

chourraut3
Poster de la Copa del Món Eslàlom de la Seu.
La Seu d’Urgell es prepara per a la final de la Copa del Món FIC

La Seu d’Urgell està treballant en els darrers preparatius per acollir la final del circuit de la Copa del Món FIC 2017, que tindrà lloc a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre els dies 8, 9 i 10 de setembre. Aquesta competició aplegarà a la capital alturgellenca uns 300 participants provinents de més de 50 països.

El comitè organitzador prepara conjuntament la prova d’eslàlom-extrem, la nova modalitat dissenyada per la Federació Internacional de Canoa, en la que quatre competidors es juguen les eliminatòries fins al vencedor final, tant en categoria masculina com femenina.  

En la clausura d’aquesta final de la Copa del Món es lliuraran als piragüistes guanyadors les Copes del Món de cada categoria.

Circuit de la Copa del Món 2017

La disciplina olímpica d’eslàlom en aigües braves ha completat la primera fase del circuit 2017 en el mes de juny, amb les proves de Praga (República Txeca), Augsburg (Alemanya) i Markleeberg-Leipzig (Alemanya).

Cal recordar que la medallista olímpica Maialen Chourraut va tornar a guanyar l’or en caiac a Praga, mentre que la urgellenca Núria Vilarrubla va ser plata en canoa a Markleeberg-Leipzig.

La continuació del circuit de Copes del Món serà doncs en els dos primers caps de setmana de setembre, a Ivrea (Itàlia) i la Seu d’Urgell, on se celebrarà la final.

Les finals de Copes del Món de 2017 i 2018 a la Seu d’Urgell serveixen també per conjuntar l’equip d’organització dels Campionats del Món de 2019, programats també en la segona setmana del mes setembre.

La Seu d’Urgell es prepara per a la final de la Copa del Món FIC
Comentarios