Oci i esport al Buff ® Mountain Festival Vall de Boí 2017

Ahir va quedar inaugurada la primera edició del BUFF® MOUNTAIN FESTIVAL Vall de Boí, un esdeveniment únic a la península amb nombroses activitats a l'aire lliure que, a més, engloba la quarta edició de la BUFF® EPIC TRAIL, un referent en els calendaris de trail running (curses de muntanya).

pic by instagram.com/guillemtrius
photo_camera pic by instagram.com/guillemtrius

De les més de 15 activitats que formen part del BUFF® MOUNTAIN FESTIVAL, les més populars de moment han estat el ràfting, el taller d'orientació a la muntanya i l'obra teatral romànic a Escena, on els assistents poden descobrir les característiques de l'art i el patrimoni de la Vall de Boí.

pic by instagram.com/guillemtrius
També cal destacar les activitats infantils, que han superat el nombre total d'inscripcions disponibles. Així, un centenar de nens i nenes d'entre 4 i 14 anys han tingut l'oportunitat d'iniciar-se en el món del trail running a la Mini-Skyrace, una cursa amb diferents distàncies compreses entre 300m i 2,5km. Tot i tractar-se d'una activitat gratuïta, per cada participant BUFF® donarà 5 € a la campanya #cierraUNICEF per contribuir a la difusió i donar el seu suport a una organització com UNICEF que protegeix i defensa els drets de tots els nens del món.

pic by instagram.com/joaomfaria

Així mateix, la quarta edició de la BUFF® EPIC TRAIL s'ha inaugurat aquest matí amb la sortida de l'ULTRA SKYMARATHON® 105km i la SKYMARATHON® 42km, des de Barruera i Espot respectivament. Les dues carreres continuen el seu curs i està previst que els primers corredors arribin a meta a les 13h30 per la de 42km i 19h45 per la de 105km.

En resum, un esdeveniment únic de tres dies que reuneix corredors i amants de la muntanya en un entorn immillorable com és la Vall de Boí, que en aquests dies i malgrat la previsió de pluja, ha arribat a més d'un 80% d'ocupació.

comentaris