06.12.2022 |
Viure als Pirineus

ESQUÍ DE FONS

Sergi Brau i Hannah Benson guanyen la 17a Marxa Puigcerdà Fons

Rémi Robert, del Puigcerdà Esquí Club (PEC) i Christophe Cava, del NEC Naturlàndia, ocupen la segona i tercera posició. En la categoria de dones, les fondistes del Puigcerdà Esquí Club, Mireia Comellas i Mireia Galceran  entren en el segon i tercer lloc.

17a Marxa Puigcerdà Fons Foto Emili Gimenez
17a Marxa Puigcerdà Fons Foto Emili Gimenez
Sergi Brau i Hannah Benson guanyen la 17a Marxa Puigcerdà Fons

El fondista del CENA de Tuixent, Sergi Brau, ha guanyat la 17a Puigcerdà Fons, en la distància de 25 Km. homes, que es va disputar el passat diumenge a la Quillana, a l’Alt Conflent. Sergi Brau va fer els 25 Km.en 1h20min30s. El corredor cerdà del Puigcerdà Esquí Club (PEC), Rémi Robert, va ocupar la segona posició a 5 minuts del primer, i el tercer lloc del podi va ser per a Christophe Cava, del NEC-Naturlàndia, a més de 10 minuts de Sergi Brau. Julen Armendariz i Jaume Forcada, del PEC, van ocupar el quart i el cinquè lloc.

Pel que fa a la categoria de dones 25 Km, la victòria va ser per a la fondista Hannah Benson, amb 1h41min01s, seguida de les corredores del PEC, Mireia Comellas (1.57:38) i Mireia Galceran (2.09:53). Marian Rochel i Maria Cacharro López (independents) van creuar la línia d’arribada en la quarta i cinquena posició respectivament.

La Marxa Puigcerdà Fons, puntuable per a l’XCircuit i la Copa Catalana d’esquí nòrdic, és organitzada, des de l’any 2000, pel Club d’Esquí Puigcerdà (PEC). Aquesta Marxa es caracteritza per un recorregut preciós, que s’endinsa pels paisatges nòrdics del Capcir i l’Alt Conflent, envoltat de boscos frondosos i altiplans.

Sergi Brau i Hannah Benson guanyen la 17a Marxa Puigcerdà Fons
Comentarios