09.12.2022 |
Viure als Pirineus

Quatre esportistes catalans participaran als Jocs Olímpics de la Joventut

Els esquiadors d'alpí Miren Miquel i Aingeru Garai, la rider Fiona Torelló i el fondista Gral Sellés ja han rebut la confirmació oficial i els seus noms formen part de la llista de seleccionats que viatjarà a Lillehammer del 12 al 21 de febrer de 2016, juntament amb els més de mil atletes, d’entre 14 i 18 anys, que participaran en els Jocs Olímpics de la Joventut (YOG).

Gral Selles seleccionat YOG
Gral Selles, un dels seleccionats.
Quatre esportistes catalans participaran als Jocs Olímpics de la Joventut

Els quatre esportistes de la FCEH s'han guanyat aquesta merescuda plaça, que suposa una important i significativa representació catalana en aquesta competició considerada com les Olímpiades Juvenils dels esports d’hivern. Es tracta d'una nova oportunitat per demostrar el potencial dels nostres joves esportistes i un argument més per seguir apostant fort en la preparació tècnica dels esportistes.

Lillehammer acollirà als nostres joves esportistes amb els braços oberts i amb il·lusió donant-los l'oportunitat de promocionar la seva carrera esportiva i créixer com a professionals. La ciutat noruega ultima ja els preparatius per rebre aquesta competició olímpica.

Apropar els joves atletes a la filosofia olímpica, proporcionar-los una plataforma amb gran repercussió mediàtica i, sobretot, facilitar contactes i intercanvis per a un millor enteniment entre els pobles, són les idees que hi ha darrere del naixement d’aquest Jocs Olímpics de la Joventut, promoguts pel Comitè Olímpic Internacional (COI). 

Quatre esportistes catalans participaran als Jocs Olímpics de la Joventut
Comentarios