27.09.2022 |
Viure als Pirineus

Tot a punt per rebre la 24a Marxa Pirineu d'esquí de fons

A Lles s'esperen molt bones condicions per celebrar la cita blanca dels apassionats de l'esquí de fons.

Arxiu_Gral Sellés i Julen Armendariz Marxa Pirineus 2015
Imatge de la Marxa Pirineus 2015.
Tot a punt per rebre la 24a Marxa Pirineu d'esquí de fons

El proper diumenge 24 de gener tindrà lloc a les estacions de Lles i Aransa la 24a edició de la popular Marxa Pirineu Memorial Frederic Roure d'esquí de fons. La cursa pirinenca, que forma part de la 11a Copa Catalana de la disciplina, és l'única marxa de fons de l'estat espanyol que té sortida en una estació (Lles) i finalitza en una altra (Aransa).

Aquest fet diferencial és un dels atractius principals de la competició, que consta de dues distàncies: 14 i 25 quilòmetres. La Marxa Pirineu també té com a peculiaritat el fet que inclou la categoria familiar, on se suma el temps de tres participants, dos adults i un infant. Aquesta opció suposa un repte per a les famílies amb molts dels seus membres dedicats a aquesta especialitat d'estil lliure. Cada esquiador pot triar entre el clàssic o el patinador.

La Marxa està organitzada per les estacions de Lles i de Aransa i és possible gràcies a un gran nombre de voluntaris i patrocinadors. Micro Pirineu 2016 Cal destacar que dissabte 23 de gener a l'estació nòrdica de Lles també tindrà lloc la Micro Pirineu 2016, organitzada pel club Esquí Bellver. L'organització ha confirmat que aquesta prova es realitzarà finalment en estil lliure degut a les condicions de neu. L'horari de la primera sortida (Infantils II) serà a les 10:30 hores del matí.

Tot a punt per rebre la 24a Marxa Pirineu d'esquí de fons
Comentarios