06.07.2022 |
Viure als Pirineus

Port del Comte preveu un cap de setmana amb bon temps i gran afluència d’esquiadors

L’estació espera un canvi de temps en els propers dies amb més sol i bona temperatura. Manté obertes 19 pistes amb els 3 telecadires principals.

compte
Port del Comte.
Port del Comte preveu un cap de setmana amb bon temps i gran afluència d’esquiadors

Després d’una setmana de nevades amb més de 40 cm de neu en total, l’estació d’esquí Port del Comte mantindrà aquest cap de setmana l’oferta de 19 pistes amb possibles obertures de noves pistes a la zona de la Bòfia. Tot i així, els responsables de l’estació del Solsonès expliquen que el fort vent que ha bufat aquests últims dies ha fet que es rebaixin els gruixos de nova neu i es mantinguin similars als de les setmanes passades.

“És una llàstima les condicions de vent que hem tingut després de les nevades, tot i que ens ha permès treballar en noves pistes que esperem poder obrir d’aquí poc. A més, no ens ha perjudicat de cara a les instal·lacions obertes durant la setmana i hem mantingut una bona afluència d’esquiadors”, comenta Aleix Ràmia, Responsable de Comunicació de Port del Comte.

Una jornada amb 6.000 esquiadors

L’estació, que actualment manté obertes 19 pistes amb els 3 telecadires principals de l'estació, 10 remuntadors i un total de 22 km esquiables, va gaudir d’una molt bona afluència de visitants la setmana passada amb més de 6.000 esquiadors.

Amb  això, manté el bon ritme de les últimes setmanes, amb el cap de setmana del 14 i 15 també amb molts esquiadors aprofitant que el passat dilluns 16 va ser festa de lliure elecció per a moltes escoles de Catalunya i l’estació es va omplir d’escolars que van convertir en un èxit total a la zona de tubbies i trineus.

Sobre Port del Comte ─ www.portdelcomte.net

Fundada el 1973, Port del Comte és una estació d'esquí situada al massís de Port del Comte, al Prepirineu Català dins de la Província de Lleida, més concretament està a la Vall de Lord, a la comarca del Solsonès, al municipi de la Coma i la Pedra. Per la seva situació, Port del Comte és l’estació d’esquí més propera a la ciutat de Barcelona (aprox. 150 km). Les seves pistes transcorren entre els 1.730 m de cota mínima als 2.290 m de cota màxima al Clot Rodó.

Port del Comte preveu un cap de setmana amb bon temps i gran afluència d’esquiadors
Comentarios