La lliga d'eslàlom ja està en marxa

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Parc Olímpic del Segre la 1a Copa d'Espanya que enceta la lliga d'eslàlom nacional d'enguany.

Monica_Doria
photo_camera Mònica Dòria. Foto: Antònio Sorribes.
A causa de canvis en les bases nacionals de la Copa i el Campionat d'Espanya, el format de competició canvia respecte anys anteriors. Així doncs, cada Copa d'Espanya compta per a un còmput total de Campionat d'Espanya. A més, cada dia de Copa d'Espanya (dissabte i diumenge) és una competició individual (semifinal i final dissabte que es repeteix també diumenge). 
 
Aquests són els resultats de la suma de les dues competicions del cap de setmana. 
 
El club Cadí ha aconseguit la primera plaça en aquesta 1a Copa d'Espanya, davant de l'Atlètico San Sebastian (Donosti) i el Santiagotarrak (Irún). Han contribuït a aquesta victòria les primeres posicions de Mònica Dòria en K1 dona cadet, Miquel Travé en C1 home cadet, Annebel Van der Knijff en C1 dona sènior, Carles Juanmartí en K1 home veterà i Jordi Cadena en K1 home júnior, sumant un total de 14 podis pel club. 
 
Per altra banda, aquesta competició també servia com a selectiu pels equips nacionals júnior, sub23 i sènior. Els palistes del Cadí continuen amb opcions per a poder classificar-se, tot i així, encara falta la 2a fase a Pau (França) que serà decisiva en aquests selectius 2015.
 
El proper cap de setmana tindrà lloc la 2a fase de proves de selecció, us mantindrem informats dels resultats.junto fotografia d'Antonio Sorribes amb la palista Mònica Dòria.

comentaris