CAMPUS DE FUTBOL

Pep Guardiola visita el Pep Summer Camp de Rialp i es torna a posar els pallaresos a la butxaca

Guardiola es va fotografiar, un per un, amb cadascun dels nens participants al campus
Pep Guardiola al campus de Rialp 1
photo_camera Guardiola, amb els participants del Pep Summer Camp de fons a la pista coberta a tocar del camp de futbol de Rialp / @PepTeam

Pep Guardiola va visitar aquest dissabte a Rialp, els prop de 300 nens i nenes que van cloure la seua participació en el Pep Summer Camp, el campus dirigit pel tècnic del Manchester City i que enguany celebra la seva quarta edició consecutiva. 

El campus consta de tres torns i acull un total de 700 participants d’entre 6 i 16 anys. A més, com que ahir era l’últim dia de torn, les famílies també van seguir amb expectació la visita de l'extècnic blaugrana.

Pep Guardiola al campus de Rialp 2
Pep Guardiola va fer una xerrada als participants.als joves participants al Pep Summer Camp de Rialp / @PepTeam

La intensa pluja que va caure ahir al Pallars Sobirà va obligar a traslladar els actes previstos a la pista coberta que es troba a tocar del camp de futbol. L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i el president del Rialp, Jordi Altieri, van lliurar un obsequi a Guardiola i li van presentar la nova mascota del club en favor del joc net a les grades. A causa de la pluja es van haver de cancel·lar les activitats de camp i el tècnic del City va fer una xerrada als participants. Guardiola es va fotografiar, un per un, amb cadascun dels nens participants al campus.

Pep Summer Camp de Rialp

El Pep Summer Camp va néixer amb l’objectiu i l’il·lusió del Pep Guardiola de transmetre els seus coneixements, la seva passió i els seus valors i els de la seva gent més propera als més petits i de tots els nivells. La pilota, com ho és en els entrenaments i els partits dels equips que dirigeix el Pep, és la gran protagonista.

Pep Guardiola al campus de Rialp 3
Pep Guardiola i l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, fent-se fotos amb els joves participants al campus de Rialp / @PepTeam

Els participants al campus realitzen 2 entrenaments de futbol diaris. El matí de caràcter més tècnic i específic i a la tarda de metodologia més lúdica i dinàmica. Cada dia realitzen una jornada del Pep Summer Cup, competició interna entre els participants. Complementen el campus amb una estona diària de piscina, activitat de tarda (bàsquet, futbol sala, handbol…,  activitats complementàries i finalitzen el dia amb activitats de nit.