PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

El palista pirinenc Miquel Travé, campió d'Europa d'eslàlom en K1 U23

A la competició júnior, la urgellenca Anna Simona ha quedat en 13è a nivell femení i el pallarès Faust Clotet ha estat 12è al rànquing
Miquel Travé campió d'Europa a Bratislava 2
photo_camera Miquel Travé s'ha proclamat campió d'Europa a Bratislava / RFEP

El pirinenc Miquel Travé s'ha proclamat campió d'Europa sub-23 de caiac en imposar-se a la prova que s'ha disputat a Bratislava (Eslovàquia) i on Pau Echaniz (Atlético San Sebastián), ha acabat en la setena posició. El palista urgellenc va completar el recorregut amb un temps de 84.72, al qual va sumar dos segons de penalització. Així, el seu registre final de 86.72 li va valer per superar a la classificació el txec Jakub Krejci (87.68) i el francès Leo Vuitton (87.97). Per la seva banda, Echaniz, que també va ser sancionat, va marcar un total 89.94.

Miquel Travé campió d'Europa a Bratislava
Miquel Travé s'ha proclamat campió d'Europa a Bratislava /RFEP

Anna Simona i Faust Clotet

La jove urgellenca Anna Sinona, que amb 15 anys debuta oficialment amb l'equip de la federació espanyola en un gran esdeveniment internacional, va sumar ahir la segona medalla en dos dies als Campionats d’Europa júnior, després de penjar-se un altre bronze per equips, aquesta vegada en la modalitat de canoa. La palista del Cadí Canoe Kayak, va pujar per segona vegada al podi després que dijous, en la jornada inaugural, també fos bronze en patrulles K1. Va repetir triplet amb les basques Ainara Goikoetxea i Haizea Segura en una final en què hi va haver moltes penalitzacions.

Anna Simona
Anna Simona, asseguda al centre, al podi de canoa júnior / RFEP

Finalment, en júnior masculí, el pallarès Faust Clotet (AE Pallars) ha arribat a la final, on ha estat 12è. Han passat més de 45 anys per veure un Pallarès en una final d’eslàlom. Un cadet que competeixen la categoria júnior i que deixa preveure un gran futur esportiu. El podi l'han aconseguit el francès Martin Cornu (or), l'italià Xavier Ferrazzi (plata) i l'eslovè Ziga Lin Hocevar (bronze).