Nova gala per homenatjar a 39 esportistes de la Seu d’Urgell

L’acte institucional tindrà lloc aquest divendres 26 de gener, a les 20 hores, a la sala la Immaculada per reconèixer els resultats meritoris de 31 piragüistes, 4 karatekes, 3 patinadors i 1 pilot de motos trial.

Acte reconeixement esportistes de la Seu d'Urgell 028
photo_camera Esportistes que van rebre un reconeixement fa un any a la Seu. Foto: Arxiu

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ho té tot a punt per celebrar aquest divendres 26 de gener la gala institucional que serveix per reconèixer públicament als i a les esportistes de la nostra ciutat que han aconseguit resultats meritoris en les seves competicions durant l’any 2017.

En aquest acte institucional, que s’iniciarà a les vuit del vespre a la sala la Immaculada, serà presidit pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Isidor Alberich, es retrà homenatge a un total de 39 esportistes urgellencs que han estat seleccionats d’acord amb els paràmetres i criteris establerts (podi en els Campionats de Catalunya i/o Espanya i resultats destacats en competicions oficials internacionals) i segons les informacions que faciliten els seus respectius clubs. D’aquests 39 esportistes, 31 són piragüistes, 4 són karatekes, 3 són patinadors i una és pilot de motos de trial.

Val a dir que per clubs esportius s’homenatjarà als patinadors Lulan Moyano,  Enric Porta i Noemí Isla, del Club Hoquei i Patinatge Artístic Cadí; a Laia Pi, pilot de trial; i a Ylenia Jiménez, Andrea Seijas, Gerard Gombau i Joel Bañeres, del Karate Tradicional Pirineus.

Pel que fa als esportistes homenatjats pertanyents al Cadí Canöe Kayak són: Jan Vicente, Jaume Aguilera, Inés Fernández, Marc Vicente, Mariona Garreta, Narcís Tintorer, Júlia Pueyo, Aina Ferrer, Noemí Font, Manel Contreras, Arnau Fenés, Adrià Moyano, Maria Vidal, Valentina Torras, Anna Barroso, Carla Carrillo, Pau Etxaniz, Òscar Serra, Pol Berenguer, Ferran Romero, Pol Vidal, Isabel Travé, Jordi Cadena, Cristina Tobio, Laura Pellicer, Marc Moragues, Annebel Van der Kniff, Mònica Dòria, Miquel Travé, Marta Martínez i Núria Vilarrubla.

Tots ells i totes elles rebran un petit obsequi commemoratiu per part de les autoritats que assistiran a l’acte.