27.05.2022 |
Viure als Pirineus

ESPORT ESCOLAR

Més de 600 nens i nenes han participat aquest diumenge al 41è Cros de Primavera de la Seu d’Urgell

La prova atlètica ha tingut lloc aquest diumenge 8 de maig al passeig Joan Brudieu de la capital alturgellenca amb 19 curses escolars i 1 cursa/caminada popular.
Cros Primavera 2022 la Seu Ràdio Seu 2
Més de 600 nens i nenes han participat al 41è Cros de Primavera de la Seu d’Urgell / RÀDIO SEU
Més de 600 nens i nenes han participat aquest diumenge al 41è Cros de Primavera de la Seu d’Urgell

Més de 600 nens i nenes han participat aquest diumenge al 41è Cros de Primavera de la Seu d’Urgell. El cros ha presentat 19 curses escolars i 1 cursa/caminada popular. Les curses escolars, per als nascuts entre els anys 2021 al 2006, han estat obertes a tots els i les escolars de la comarca de l’Alt Urgell, Principat d’Andorra i la resta de la demarcació pirinenca.

El president del Consell Esportiu de l'Alt Urgell, Joan Llobera, s'ha mostrat molt satisfet per la participació i il·lusionat per celebrar aquest Cros de Primavera, en la data que toca i sense restriccions ni mascaretes per la pandèmia. Ha estat una gran festa de l’esport de la Seu i de tota la comarca”. El president del CEAU també ha agraeït la col·laboració de l’empresa urgellenca Peusa per impulsar l’esport escolar al territori.

Cros Primavera 2022 la Seu Ràdio Seu 1
Més de 600 nens i nenes han participat aquest diumenge al 41è Cros de Primavera de la Seu d’Urgell / RÀDIO SEU

El format del cros no ha variat respecte als darrers anys. S'han realitzat curses des de primera hora del matí fins al migdia, començant amb els nens i nenes de Cicle Superior de Primària i Cicle Mitjà. Seguidament, a mig matí es realitzaran les mini curses d'Educació Infantil, s'ha continuat amb alumnes de Cicle Infantil de Primària, per finalitzar amb les curses d'alumnes d’ESO. Ha tancat la jornada esportiva el cros la Cursa Popular.

Cal recordar que en l’actual curs escolar 2021-2022 es va celebrar el passat 7 de novembre el 40è Cros de Primavera corresponent al curs 2020-2021, ja que durant la primavera de l’any passat no es va poder organitzar a causa de la pandèmia. 

Més de 600 nens i nenes han participat aquest diumenge al 41è Cros de Primavera de la Seu d’Urgell
Comentarios