ESCACS

L'urgellenc Esteve Mateu finalitza 24è en el Campionat del Mediterrani d’escacs celebrat al Caire

El torneig, organitzat per la Federació d’Escacs d’Egipte amb la cooperació de la Mediterranian Chess Association i Egyptian Youth & Sports Minister, es va celebrar a El Caire del 5 al 12 novembre.
Esteve Mateu escacs
photo_camera L'urgellenc Esteve Mateu en el Campionat del Mediterrani d’escacs / Federació d'Escacs Valls d'Andorra

El representant d'Andorra al 12è campionat del Mediterrani, l'urgellenc Esteve Mateu, va finalitzar ahir 24è al totalitzar 4½ punts de les 9 partides disputades, segons informa la federació andorrana d'escacs.

Mateu sortia el 22è al rànquing inicial i va obtenir quatre victòries, unes taules i quatre derrotes. Ara bé la derrota de la ronda nou, en una partida on disposava d’un "clar avantatge", segons va indicar la federació, el va penalitzar en la classificació final, finalitzant en un lloc similar al del seu rànquing de sortida.