CURSES POPULARS

Tot a punt per a la XIV edició de la popular 'Sant Silvestre La Seu' en el format tradicional

La cursa, de 3,6 quilòmetres al llarg de la Seu d'Urgell, és totalment gratuïta, però es requereix inscripció prèvia per participar-hi.
IMG-20221220-WA0010
photo_camera Presentació de la XIV edició de la cursa popular 'Sant Silvestre La Seu' / santsilvestrelaseu.com

Després de dos anys amb edicions virtuals i ajornaments, la Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña Turet arriba a la seva XIV edició en el seu format tradicional. Així doncs, la popular cursa per tancar l'any tornarà a constar de 3,6 quilòmetres al llarg de la Seu d'Urgell amb la sortida a les 18.30 hores a la plaça dels Oms del dissabte 31 de desembre.

La popular cursa per tancar l'any tornarà a constar de 3,6 quilòmetres al llarg de la Seu d'Urgell amb la sortida a les 18.30 hores a la plaça dels Oms del dissabte 31 de desembre.

Com sempre, cal recordar, que la cursa és totalment gratuïta, però es requereix inscripció prèvia a la pàgina web www.santsilvestrelaseu.com per participar-hi. Aquesta inscripció també dona dret a tots els corredors a participar en el sorteig de diferents premis i en l'avituallament del final de la cursa. A més, com a novetat d'enguany, els 1500 primers inscrits també rebran un buff de la cursa. La recollida dels dorsals, juntament amb el buff, serà al Palau Municipal d'Esports els dies 29, 30 i 31 de desembre. Els horaris de recollida seran de les 17 a les 21 hores el dijous 29 i el divendres 30 de desembre i entre les 10 i les 14 hores el dissabte 31 de desembre.

Sant Silvestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet
Una edició anterior de la Sant Silvestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet

La recollida dels dorsals, juntament amb el buff, serà al Palau Municipal d'Esports els dies 29, 30 i 31 de desembre.

La bona rebuda que ha tingut la panera solidària en les edicions anteriors, ha incentivat a l'organització a continuar un any més amb aquesta vessant solidària col·laborant amb la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda a infants i joves malalts de càncer o amb altres malalties greus. Així, tothom qui vulgui, durant la recollida de dorsals podrà adquirir una butlleta per participar en la panera així com també un clauer.

Enguany és la darrera cursa que organitza el col·lectiu Penya 9293. A partir de l’any vinent, la logística de la cursa anirà a càrrec de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Finalment, només recordar que enguany és la darrera cursa que organitza el col·lectiu Penya 9293, després d'agafar el relleu de la colla Lokal23, fundadors i impulsors de la cursa. Durant aquests anys, des de l'organització s'ha intentat continuar amb aquesta tradició perquè continuï sent una jornada especial per a tots. Així doncs, des de l’organització s’ha treballat per mantenir viva aquesta popular tradició en el futur, i a partir de l’any vinent, la logística de la cursa anirà a càrrec de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Per acabar, des de l'organització es vol fer una menció especial a tots els patrocinadors per com s'han implicat any rere any en la cursa, així com a tota la gent.

comentaris