03.10.2022 |
Viure als Pirineus

CICLISME TOT TERRENY

Els pirinencs Lídia Puyals i Sergi Cava participaran a la Titan Desert

La competició de BTT es disputarà al Marroc entre el 8 i el 13 de maig
Sergi Cava
Lídia Puyals i Sergi Cava participaran a la Titan Desert
Els pirinencs Lídia Puyals i Sergi Cava participaran a la Titan Desert

Lídia Puyals i Sergi Cava participaran enguany a la Titan Desert, una de les curses de resistència amb bicicleta de muntanya més prestigioses del món, que es duu a terme pels deserts del Marroc i que es disputarà entre el 8 i el 13 de maig. Els dos representants urgellencs s'han inscrit al repte com a membres del Tamayo Team, liderat per Diego Tamayo (exguanyador de la Titan Desert) i un dels favorits a la victòria, Konny Looser.

Lídia Puyals encapçalarà el Tamayo Team en categoria femenina juntament amb Vera Looser. L'objectiu que es marquen és aconseguir un bon resultat a la classificació general i, alhora, "reivindicar l'esport femení, la lluita i la superació contra l'osteoporosi".

Sergi Cava 2

De la seva banda, Sergi Cava, parella de Puyals i també col·laborador de RàdioSeu, prendrà part a la prova com un dels gregaris de l'equip, amb l'objectiu també de ser "l'ombra" de la Lídia al llarg de la competició, ajudar a reforçar un bon resultat a la classificació general i "suplir problemes mecànics o de fatiga que puguin sorgir al llarg de la setmana de competició".

Els dos esportistes pirinencs explicaran l'experiència al llarg dels dies de competició mitjançant els seus perfils a xarxes socials (@on.my.cleats i @sergicava). També se'n podrà trobar informació a la pàgina web oficial de la Titan Desert. Aquesta cursa és considerada com "el Dakar de la BTT" i compta amb el seguiment habitual de mitjans d'arreu del món, entre ells Esport3 (Televisió de Catalunya), Teledeporte i DAZN. L'organització facilitarà els detalls del recorregut als participants tot just dues setmanes abans de l'inici.

Les etapes de la Titan Desert 2022

8 de maig, etapa 1: Merzouga-Merzouga, 119 km i 852 m. de desnivell. Dificultat: 4

9 de maig, etapa 2: Merzouga-Ksar Jdaid, 102 km i 964 m. de desnivell. Dificultat: 4

10 de maig, etapa 3: Ksar Jdaid-Fezzou, 125 km i 1.142 m. de desnivell. Dificultat: 5

11 de maig, etapa 4: Fezzou-Erg Chebbi, 116 km i 958 m. de desnivell. Dificultat: 4

12 de maig, etapa 5: Erg Chebbi-Erg Chebbi, 105 km i 874 m. de desnivell. Dificultat: 4 13 de maig, etapa 6: Erg Chebbi-Maadid, 78 km i 730 m. de desnivell. Dificultat: 3

Els pirinencs Lídia Puyals i Sergi Cava participaran a la Titan Desert
Comentarios