14.08.2022 |
Viure als Pirineus

PATINATGE SOBRE GEL

Puigcerdà celebra el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic

Les millors patinadores i patinadors del territori es van donar cita el passat cap de setmana a Puigcerdà en el marc del Campionat de Catalunya Open. Una ocasió per veure de ben a prop el talent més emergent d’aquesta disciplina de gel i la bona tasca realitzada pels seus clubs
Patinatge artístic Puigcerdà 1
Puigcerdà ha celebrat el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic / Toni Grases - Photoset.es
Puigcerdà celebra el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic

El pavelló de gel de Puigcerdà va respirar patinatge artístic durant el 9 i 10 d’abril amb la disputa del Campionat de Catalunya Open de l’especialitat, que va comptar amb una interessant participació de patinadores i patinadors de clubs catalans que optaven al títol, així com d’altres esportistes de clubs d’Andorra i de la resta de l’Estat. Com és habitual, la competició va comptar amb nombroses categories de totes les edats.

En la categoria més petita de la modalitat femenina, el Prebenjamí C, malgrat que no optava al títol de campiona de Catalunya, va vèncer Thais López (Andorra Club Gel). En canvi, en Benjamí C sí que es va endur el títol català Júlia Marsal (CEGVA). En Prebenjamí-Mini B, Sofia de Llopart (FCB) va ser la campiona, amb Martina Rumbolo (ACG) segona. En Infantil B, triplet del Club Patinatge Artístic Puigcerdà (CEPAP) amb Abigail Ramos primera, seguida de Sibil·la Ferrer i Aina Calduch. En Aleví B, Ona Ripoll (CEPAP) va ser la campiona de Catalunya, en una categoria on les andorranes Ticiana Arla i Martina Garcia (ACG) van quedar per davant. I en Aleví C, victòria de Naia Villamayor (ACG).  

Patinatge artístic Puigcerdà 2
Puigcerdà ha celebrat el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic  /  Toni Grases - Photoset.es   

Respecte a Basic Novice A, Maria Oleo (FCB) va ser la millor, seguida de Martina Sibera (FCB). Completava el podi de la categoria Alejandra García (Valdemoro Ice Team). En Debs ISU va participar Enola Poulan (ACG). I la categoria Basic Novice ISU va comptar amb una gran participació, on la millor va ser Elsa Bonet (FCB), acompanyada al podi català per Eva Medina (FCB) i Emilia Giniiatova (FCB). Segona, però sense optar al podi català, va quedar Galilea Martínez (Club Hielo Madrid Dreams). 

Intermediate Nov A, títol per a Alba Gómez (FCB), mentre que a Intermediate Nov ISU, la millor sobre el gel va ser Inaxi González (FCB), amb Carla Sánchez (CEPAP) segona. Per davant de la Carla, però sense optar al títol català, va quedar Sofía Sánchez (Club Hielo Madrid Dreams).  

Júnior B, victòria d’Elisabeth Odgers (ACG), i en Júnior A de Nadia Berrocal (Valdemoro Ice Team), seguida de les seves companyes de club Luna Cabezuelo i Irene Murcia, cap d’elles sense optar al títol català. En la mateixa línia, la vencedora en Sènior A va ser Marina García, del Club Hielo Madrid Dreams.  

Patinatge artístic Puigcerdà 3
Puigcerdà ha celebrat el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic  /  Toni Grases - Photoset.es   

Per la seva part, el podi català en Novice Advance ISU va estar format per la campiona, Laura Izquierdo (CEPAP), seguida d’Ariadna Gupta (FCB) i Naia España (CEGVA). En Júnior ISU, María Escrich (CEPAP) es va emportar el títol per davant d’Alexandra Martínez (CEPAP) i Lucía Sánchez (CEGVA).

Pel que fa a la participació masculina en aquest Campionat de Catalunya, en categoria Aleví B Miguel Vial (FCB) es va alçar amb el títol. En Basic Novice ISU, la victòria de la prova va ser per a Sergio Bermejo (Valdemoro Ice Team). Per la seva part, Aidan Huestis (FCB) va ser el campió en Intermediate Nov ISU.  En Júnior A, Pau Vilella (CEPAP) va obtenir el campionat català per davant del seu company, Juan Parra. Tercer, fora del podi català, va quedar Antonio Peña (Valdemoro Ice Team).

En Novice Advance ISU, primera posició per a Juan Ureña (Valdemoro Ice Team). En canvi, en Júnior ISU, es va viure més rivalitat, amb el títol català per a Mahery Randrianarivony (FCB), i el subcampionat per a Adrián Jiménez (CEPAP). Entre aquests dos va acabar, fora del podi català, Héctor González (Valdemoro Ice Team). Finalment, en Sènior ISU, victòria d’Elvis Caubet (FCB). 

Puigcerdà celebra el Campionat de Catalunya Open de Patinatge Artístic
Comentarios