RECONEIXEMENTS

Jaume Betriu i Laia Sanz reben el reconeixement entusiasta i emocionat de Nargó

Els pilots van ser rebut a la Plaça de l'Ajuntament, on Jaume Betriu va fer roncar la seva moto davant un públic entregat.
Jaume Betriu plaça ajuntament
photo_camera Jaume Betriu va fer roncar la moto davant els seus veïns i veïnes de Nargó/RàdioSeu

Els pilots Jaume Betriu i Laia Sanz van rebre aquest dissabte el reconeixement entusiasta i emocionat de tots els veïns i veïnes de Coll de Nargó. Després de l'èxit aconseguit per tots dos al recent Dakar 2020, el Moto Club Segre i l'Ajuntament de Coll de Nargó van voler retre homenatge a la jove parella. 

Jaume Betriu, quatre vegades campió d’Espanya d’enduro i millor debutant del Dakar 2020, i Laia Sanz, campiona mundial de trial i enduro, també participant al Dakar, van rebre emocionats l'estima i l'escalf sincer dels seus veïns i veïnes.

Els pilots van ser rebut a la Plaça de l'Ajuntament, on Jaume Betriu va fer roncar la seva moto davant un públic entregat. Després, al Museu de la Dinosfera, va tenir lloc l'acte d'homenatge, la reproducció d'un vídeo, la signatura al llibre d'honor de l'Ajuntament de Coll de Nargó, el lliurament d'obsequis i els parlaments.

Jaume Betriu a Nargó 3

(Foto: Jaume Betriu fa roncar la moto a la Plaça de l'Ajuntament, davant els nombrosos veïns que l'esperaven/Josep Maria Malé)

L’alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera, va fer lliurament a  Jaume Betriu d'un trofeu amb el negatiu d’un pneumàtic del pilot realitzat en vidre i fusta, i la insígnia de l’ajuntament de Coll de Nargó. Per la seva banda Laia Sanz, que ja porta uns anys residint a Nargó, va rebre un ram de flors i la insígnia del consistori.

Laia Sanz

(Laia Sanz arribant a la Plaça de l'Ajuntament de Coll de Nargó/Josep Maria Malé)

L'alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera va felicitar els dos esportistes pels seus èxits, no només per la recent participació en el Ral·li Dakar 2020, sinó per la trajectòria de les últimes temporades i el seu “gran palmarès.

L'alcalde va agrair molt especialment a Jaume Betriu que sigui "el millor ambaixador del nostre poble" i que passegi el nom de Nargó per tot el món. Martí va felicitar Laia Sanz pel gran resultat aconseguit al Dakar 2020, però també i per les seves deu participacions i finalitzacions en el Ral·li, una fita mai aconseguida per cap altre pilot, "ni home ni dona".

Jaume Betriu Dinosfera

(Foto: Jaume Betriu es dirigeix al públic que omplia el Museu de la Dinosfera de Coll de Nargó/Josep Maria Malé)

Jaume Betriu, emocionat, va prendre la paraula per agrair a tothom aquest reconeixement i va assegurar que no esperava aquests bons resultats, “acabar al top 15” , en una prova tan complicada i alhora emblemàtica com és aquesta i va reconèixer que "l’èxit va ser probablement conseqüència de la seva ràpida adaptació".

Laia Sanz 2

(Foto: Laia Sanz signant al llibre d'honor de l'Ajuntament de Coll de Nargó/Josep Maria Malé)

comentaris