23.09.2021 |
Viure als Pirineus

ENDURO

Tot a punt per a la Bassella Race 2020

Els formularis d'inscripció estaran oberts online fins el diumenge 2 de Febrer.
Bassella Race
Les inscripcions arriben als 900 pilots/Bassella Race
Tot a punt per a la Bassella Race 2020

Comença el compte enrere per la celebració de Bassella Race 1, que serà del 7 al 9 de febrer a Bassella (Alt Urgell). L'organització ultima detalls per oferir, un any més, una carrera espectacular, amb categories adaptades a tots els nivells de pilotatge i un recorregut de gairebé 70km que permetrà gaudir al màxim de cada jornada.   

A día d'avui, les inscripcions arriben als 900 pilots. A falta de la confirmació per part d'alguns equips oficials, amb tota seguretat hi participaran Beta Trueba amb Cristóbal Guerrero, Pau Tomás i Benjamin Herrera i Husvqarna, amb Ramón Quer i Tosha Schareina.

Taddy Blazusiak i Alfredo Gómez ja han anunciat la seva participació i venen disposats a donar-ho tot a la Xtreme Race del dissabte a la tarda. Jaume Betriu i Gerard Farrés, que acaben de tornar del Dakar, també es troben ja a la llista d'inscrits. El primer en categoria Pro, mentre que Farrés ho farà a Friends i en la carrera de clàssiques del dissabte a la tarda. Durant els pròxims dies anirem revelant noms de pilots destacats que no es volen perdre aquesta gran festa de l'enduro.

Bassella race cartell

Molt més que una carrera d'Enduro

Bassella Race és molt més que una carrera d'enduro. És un punt de retrobament, un cap de setmana per gaudir amb la família o amics, amb diverses activitats i una completa zona comercial, amb els principals models 2020 i diverses marques de roba i accessoris.

Concurs fotogràfic

De la mà de Michelin España, arriba com a novetat d'aquesta edició, un concurs fotogràfic per xarxes socials.

Requisits: 

1. Ser seguidor de la compte d'Instagram de @bassellaexperiences i @michelinmotorcycle

2. Publicar una fotografia de Bassella Race 2020 amb el hashtag #BR1Michelin 

Entre totes les publicaciones es sortejarà un joc de pneumàtics Michelin! 
*Anunciarem el guanyador/a el dimecres 12 de Febrer. 


 

Tot a punt per a la Bassella Race 2020
Comentarios