06.12.2022 |
Viure als Pirineus

RAL·LI DAKAR 2019

Isidre Esteve: 'No anem al Dakar a participar, anem a competir i a guanyar'

El pilot d'Oliana, Isidre Esteve, tornarà a disputar per segons any consecutiu el Dakar i comptarà amb el suport incondicional del seu copilot Txema Villalobos.

ISIDRE ESTEVE
Isidre Esteve i Txema Villalobos a l'acte de presentació del seu equip per al Ral·li Dakar 2019/Repsol Rally Team
Isidre Esteve: 'No anem al Dakar a participar, anem a competir i a guanyar'

El pilot d'Oliana Isidre Esteve tornarà a disputar per segons any consecutiu el Dakar. A l'acte de presentació del seu equip per al pròxim Ral·li Dakar 2019 Isidre Esteve ha dit que "com més difícil sigui el Dakar, millor" ja que assegura que aquí és on l'equip treu el seu màxim. Per afrontar el repte, Esteve tornarà a comptar amb el suport incondicional del seu copilot, Txema Villalobos, el seu mecànic de confiança, David Pigem, i la seva parella i preparadora física, Lidia Guerrero. "Formem un gran equip, acumulem més experiència i segur que serem més eficaços per superar els imprevistos. Ja tenim moltes ganes de començar! ", ha reconegut el pilot d'Oliana en la presentació oficial del Repsol Rally Team celebrada a Madrid.

Cotxe Repsol 2

Pel que fa al Repsol Ral·li Team, Isidre Esteve creu que han d'estar contents perquè tenen un equipàs. "Fem el que ens agrada, ens n'anem de carreres i estem amb els millors. Quan la gent em diu que ara ve el més difícil, el Dakar, jo dic que no, que ara ve la bona. Aquest és un equip diferent i tot això està fet amb una il·lusió tremenda. No anem al Dakar a participar, anem al Dakar a competir, a guanyar".

Un Dakar intens, difícil i complicat

Un Dakar intens, difícil i complicat, és el que espera l'equip de Repsol per al pròxim 2019. El Dakar, que se celebrarà del 6 al 17 de gener, constarà de deu etapes i 5.000 quilòmetres. D'aquests, prop de 3.000 seran cronometrats, majoritàriament sobre dunes, on la navegació serà vital. Aquest és un aspecte que el pilot d'Oliana assegura que ha preparat a consciència. "No és Bolívia o l'Argentina i hem de treure el màxim de la carrera. Totes les dunes del Perú fan que el recorregut sigui molt més dur. Nosaltres esperem un Dakar difícil, complicat, sobretot la primera setmana. Un Dakar difícil, exigent, però us dic una cosa, com més difícil sigui, millor per a nosaltres, aquí és on l'equip treu el seu màxim", ha assegurat.

Malgrat la seva ambició, el pilot de Dakar no s'ha atrevit a donar un pronòstic per al Ral·li: "Crec que som molt més competitius que ara fa un any i ens hem preparat per treure un millor resultat que l'any passat", ha manifestat el pilot d'Oliana.

Isidre Esteve: 'No anem al Dakar a participar, anem a competir i a guanyar'
Comentarios