Primera reunió de la comissió del projecte per a uns Jocs d’Hivern

La Comissió Delegada de la Taula Permanent s’ha reunit aquest matí al Museu Colet per calendaritzar i organitzar les properes fites del projecte olímpic previst per a l'any 2030.

Reunió Comissió Delegada 18.12.18
photo_camera Imatge de la reunió celebrada avui.

La Secretaria General de l’Esport ha acollit aquest matí la constitució i celebració de la primera reunió de la Comissió Delegada del projecte Pirineus-Barcelona per a uns Jocs d’Hivern.

La Comissió Delegada ha estat presidida per Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport, acompanyat de Marta Carranza, Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i dels membres d’aquesta Comissió representant diverses institucions esportives, públiques i privades del país.

La constitució d’aquesta Comissió Delegada va ser un dels acords presos en la darrera reunió de la Taula Pirineus-Barcelona celebrada a l’INEFC el passat 8 de novembre de 2018, creada amb l’objectiu de treballar amb l’agilitat necessària per preparar un primer dossier de candidatura per al primer trimestre del 2019.

La Comissió Delegada d’avui ha decidit donar el tret de sortida als treballs que realitzarà l’Oficina Tècnica encapçalada per l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), presidida per Ricard Font, i que han d’elaborar un primer dossier tècnic que abordi les capacitats de diferents emplaçaments esportius tant dels Pirineus com de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Aquests treballs es faran en col·laboració entre les diferents administracions públiques implicades en el projecte, així com agents socials, esportius i territorials.

La Comissió Delegada es reunirà de forma periòdica per anar fent un seguiment de l’evolució dels treball tècnics realitzats i donar-hi el vist-i-plau abans de presentar-los al Comitè Olímpic Internacional durant el primer trimestre del 2019. 

-Més informació:

-Entrevista a Ramon Moliner

-Article d'opinió de Ramon Ganyet

comentaris