ESQUÍ DE MUNTANYA

El veí de Llívia Guillem Aubach guanya a Certascan el Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya per equips

Guillem Aubach, que actualment és professor de l'escola Vedruna de Puigcerdà. feia parella amb Josep Ferrer.
Aubach i Ferrer a Certascan
photo_camera Guillem Aubach i Josep Ferrer a Certascan / Xavi Palahí

El veí de Llívia, Guillem Aubach, es va proclamar, aquest passat cap de setmana, campió de Catalunya d'Esquí de Muntanya en la modalitat d'equips. Aubach (CE Cerdanya Skimo Team), fent parella amb Josep Ferrer (CE Madteam) van superar als seus rivals i van pujar a la part alta del podi a la prova que es va disputar a Certascan.

Aubach, fill de Corbera de Llobregat, fa més de tres anys que viu a Llívia. Actualment, és professor de l'escola Vedruna de Puigcerdà. L'esquiador és la primera vegada que puja al podi com a primer. En anteriors competicions, Aubach havia aconseguit dues segones posicions. De fet, el llivienc de 35 anys, només fa 5 anys que es dedica a l'esquí de muntanya, ja que la seva trajectòria esportiva ha vingut marcada sempre pel futbol sala.

Podi Certascan Guillem Aubach
Podi als campionats de Catalunya d'Esquí de Muntanya a Certascan / FEEC


Segons la informació publicada per la FEEC, Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, la cursa va estar marcada pel canvi de recorregut a conseqüència de les condicions meteorològiques i de l'alt risc d'allaus existent. "El recorregut, fora de pistes i al voltant del Trencacalders i del Corviu, va fer gaudir de valent als gairebé vuitanta participants gràcies a unes pujades exigents i baixades amb una neu amb excel·lents condicions, gràcies a la nevada del dia abans."

El pòdium el van completar les parelles formades per Jaime Otero (UEC Horta) i Josep Maria Serrainat (Ski Club Camprodon) i Enric Martín (CE Sabadell) i David Palos (CE Madteam).