La Federació Catalana d'Esports d'Hivern signa un conveni amb VIURE ALS PIRINEUS

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha decidit unir sinergies per a la temporada 2017 – 2018 amb el mitjà de comunicació VIURE ALS PIRINEUS

Foto-acord-Viure-als-Pirineus
photo_camera Oscar Cruz, el President de la FCEH amb Míriam Basco, de VIURE ALS PIRINEUS. Foto: FCEH

Ambdues entitats tenen objectius comuns en l’àmbit de la promoció i difusió de la natura, l’esport i els seus valors. Sens dubte, els interessos que les dues parts comparteixen reforçaran l’abast de les seves actuacions, sumant esforços per assolir els objectius d’una forma més consolidada. A més, les sinergies que s’obren mitjançant aquesta unió poden afavorir la col·laboració actual i futura en altres camps d’actuació, amb molt camp per recórrer pròximament.

El President de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Oscar Cruz, considera que “l’acord suposa un pas endavant en l’enfortiment dels esports d’hivern allà on tenen més protagonisme, als Pirineus, i amb un mitjà de referència del territori com és VIURE ALS PIRINEUS”.

Per la seva banda, el Director de VIURE ALS PIRINEUS, Marcel·lí Pascual, veu aquesta col·laboració com “una manera de sumar sinergies entre un mitjà de comunicació pirinenc i una institució esportiva d’àmbit nacional que té com a base quelcom tan arrelat al nostre territori com són els esports d’hivern”.

Per aquest motiu, ens complau poder anunciar la signatura d’aquest conveni que ens ajudarà a sumar sinergies i transmetre la passió tant per l’esport com per la muntanya en general i el Pirineu en particular. Així mateix, l’acord permetrà a VIURE ALS PIRINEUS tenir accés al material audiovisual i fotogràfic per oferir als seus lectors les darreres notícies sobre els esports d’hivern en un sentit més ampli.

Sobre VIURE ALS PIRINEUS

Des de fa 15 anys, VIURE ALS PIRINEUS informa de l’actualitat de les comarques pirinenques i, com no pot ser d’altra manera, els esports d’hivern són una part destacada d’aquesta actualitat.

Un destacat mitjà que en els seus inicis informava de l’actualitat del territori, fins que fa set anys va decidir fer un salt i obrir el que va ser el primer diari digital dedicat exclusivament a la informació del Pirineu. Cal destacar que, gràcies al seu rigor i coneixement del territori, VIURE ALS PIRINEUS s’ha anat guanyant la confiança dels seus lectors, fins a ser el diari líder d’informació del Pirineu en l’àmbit nacional.