El Puigcerdà es desplaça a Jaca, una de les pistes més difícils per intentar sumar

L’equip sènior es desplaçarà a Jaca, una pista enorme on l’equip local es fa més fort i explota aquesta peculiaritat a la perfecció

premsa cgp
photo_camera Una imatge del CG Puigcerdà

Pràcticament totes les categories del club viatgen aquest cap de setmana en un esforç logístic titànic per coordinar tots els trajectes que s’hauran de fer. Jaca, Pamplona, Logroño i Vitòria seran les destinacions dels jugadors ceretans d’hoquei gel.

L’equip sènior es desplaçarà a Jaca, una pista enorme on l’equip local es fa més fort i explota aquesta peculiaritat a la perfecció. Tot i ser l’únic equip amb el que el CG Puigcerdà ha puntuat la primera volta, es tracta d’un equip lluitador i amb algun dels jugadors estrangers més desequilibrants de la lliga. A més els de l’alt Aragó compten amb una base de jugadors de casa molt treballadors i disciplinats que complementen a la perfecció les talentoses incorporacions foranies.

Els de la vila sembla que han acusat la pressió per guanyar el primer partit a casa i buscaran lluny de la Cerdanya donar la sorpresa i guanyar a domicili el segon classificat i un dels favorits als títols. L’objectiu ha de ser sumar i buscar la forma de calmar l’ansietat per obtenir punts. El treball és molt bo i els resultats estan a tocar, però no acaben d’arribar per una cosa o per altra.

S’està pendent de l’evolució de la lesió d’Àlex Jociles. Piñar per sanció i Almendros amb molèsties seran baixa. Caballero torna a l’equip tot i que ha estat un mes aturat i no tindrà el mateix ritme que la resta.

Com que l’equip de Jaca no ha tret equip sub20 enguany, els joves jugadors ceretans d’aquesta edat aniran fins a Huarte, Pamplona, per disputar el partit d’aquesta jornada. A la primera volta es va guanyar a l’equip navarrès a casa per un resultat ajustat (5-4) i s’espera un partit difícil i disputat. Es tracta d’un rival directe en l’objectiu d’entrar a playoff a final de temporada.

En aquesta categoria hi haurà la novetat del debut d’un porter de Jaca que compaginarà la porteria del CG Puigcerdà amb l’Iker Fernández. Es tracta de Sebastián Florez que jugarà en aquesta categoria amb el CG Puigcerdà i en sènior seguira aliniant-se amb el seu club, CH Jaca. Com ja és sabut, l’equip sub20 no té porter en aquesta edat i ha aconseguit dos porters de fora de Puigcerdà per jugar aquesta temporada, l’Iker i el Sebastián, que aniran alternant la seva presència en els partits en joc.

En acabat els jugadors que compaginen aquesta categoria amb sènior es desplaçaran ràpidament fins a Jaca per ajudar a l’equip sènior a competir amb el conjunt de la jacetania.

premsa cgp.

La categoria sub17 es desplaça a Logroño, amb el seu entrenador Daniel Hilario al capdavant, per mesurar el seu nivell al de l’equip de la Rioja a les 14:35 de dissabte. És una incògnita el nivell d’aquest equip tot i que es pot suposar que serà bastant similar a l’equip de la Cerdanya. El grup haurà de matinar ja que marxarà junt amb l’equip sub14 la matinada de dissabte per arribar a mig matí a la pista. A més tindrà algunes baixes obligades per la coincidència horària amb el partit sub 20.

La categoria sub 14 aquest cap de setmana aprofitarà el seu desplaçament per disputar dos partits. El primer a Logroño dissabte a les 12:50 i el segon diumenge a Vitoria a les 14:00h. Aquesta categoria ja ha tingut una mica més de temps per treballar col·locació i altres aspectes del joc així que s’espera fer millor paper que en el debut a Majadahonda setmanes enrere. De totes maneres queda molta feina per fer. Per aquests dos partits l’entrenador que es desplaçarà serà Antoni Estanyol i l’equip farà nit a Logroño per jugar l’endemà a Vitoria.

També la categoria més jove del club, la sub10, anirà al primer festival de la temporada a Vitòria. Es tracta d’un torneig on es troben tots els clubs que poden i es concentren enfrontaments entre ells durant tot el cap de setmana. El resultat no és important en aquesta edat i és dóna importància a l’experiència d’aquests joves jugadors de tenir partits amb oponents d’altres equips, el mateix viatge.

comentaris