La pujada a L'Arp proclama els campions de Catalunya d'esquí de rodes

Colldernat va acollir el diumenge la 3ª edició de la Pujada a l’Arp, que enguany va dictaminar els campions de Catalunya d’esquí de rodes, després de la primera prova celebrada a Canillo. Un èxit participatiu sota l’organització del Club d’Esquí Nòrdic l’Arp (CENA)

Pujada-a-lArp-05-11-17
photo_camera Una imatge de la pujada

En la distància més curta, formada per 2,5 quilòmetres de circuit, el campió masculí va ser el Miquel Casals del PEC, seguit del Genís Rafart del CENA i del Ricard Canela, també del CENA. També en la mateixa distància, victòria per a la Martina Sellés del BELLVER, mentre que van completar el podi Berta Guitart i Núria Rafart, ambdues del CENA.

Per la seva part, en la distància de 4,5 quilòmetres primera posició per a Martin Morales del CEFUC, seguit del Bernat Sellés del BELLVER, i del Joan Carles Sánchez del CENA. Claustre Montaner del CENA va ser la més forta, superant la Queralt Gamisans del PEC i l’Eva de la Hera del BELLVER.

Pujada-a-lArp-05-11-17-Sadurni

Per últim, en la distància més llarga de 7 quilòmetres, el campió va ser el Sadurni Betriu del CEFUC, que va superar el Pol Makuri del CENA i el Gerard Palomo del CEFUC. En dones, Paula Martínez del CENA va ser la guanyadora, per davant de Maria Sellés del BELLVER i Montse Plana del C.E. Prepirineu.