PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

Emocionant final de la Copa Internacional Pirineus de Canoe Eslàlom al Parc Olímpic del Segre

Els palistes pirinencs han aconseguit uns bons resultats a la Copa Internacional Pirineus de piragüisme en les especialitats d’eslàlom i eslàlom extrem.
Copa Pirineus Joel Jacobi
photo_camera Una imatge de la Copa Internacional Pirineus celebrada al Parc del Segre de la Seu d'Urgell / @JoeJacobi

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell ha acollit aquest cap de setmana la primera de les dues proves que conformen la Copa Internacional Pirineus de piragüismes en les especialitats d’eslàlom i eslàlom extrem. La competició es completarà el cap de setmana del 7 i 8 de maig a la localitat francesa de Pau, i és puntuable per al rànquing mundial de la Federació Internacional de Canoa. Els palistes pirinencs han aconseguit uns bons resultats. Els resultats: https://copapirineus.org/_files/ugd/f21bfe_f879e15b588240c4b1691fe4f76aa1a4.pdf

En la competició hi han participat 156 palistes, d’11 països i de 3 continents diferents”, i els resultats s'han pogut seguir en directe en línia a través de la nova pàgina web (www.copapirineus.org/live-results). També s'ha pogut seguir la prova a través del canal de Twitch del CadiCanoeKayak i a través de les xarxes socials @canoelaseu i @cadi.ck.

comentaris